19.2.17

TukusukatAiemmin esittelemät ihanat lankavyyhtini saivat neljännen ystävän kun tilasin taas Titityystä Tukuwool Sockia, tällä kertaa yhden vyyhdin sävyssä haave. 

Vyyhdit vaativat päästä samaan sukkaan. Näin jäisi käteviä määriä jämälankoja että voi ostaa lisää samaa sukkalankaa ja tehdä lisää sukkia mistä jää lisää jämälankoja ja sitten voi... Hetkinen. Asiaan. 


Tukuwool sock on suomalaista lampaanvillaa, kehrätty ja värjätty Suomessa. Neuloin sukkani puikoilla 2,75mm. Tämä lanka on R O U H E A A. Itse tykkään juuri tästä rouheudesta. Herkkähipiäisille en suosittele, ei luksuspumpulia laisinkaan. 

Kirjoneuletta oli tosi kiva neuloa tällä langalla ja kirjoneuleeksi jämälangatkin varmaan päätyvät. 


Selätin pahan toisen sukan syndrooman tekemällä molempien sukkien varsiin ihan erilaiset kuviot. Värit pysyvät samoina joten ei sitä heti huomaa! Eikä sillä nyt niin väliäkään olisi. Keksin kuviot sitä mukaa kun neuloin, oli oikein hauska projekti. 

Kirjoneule kantapäässä ei vaan ollut ihan voittajan valinta, kirjoneuleen neulominen nurjalla puolella oli uusi ja ei kovin ihana kokemus. 

Voin kuvitella langan ominaisuuksien vain parantuvan ajan myötä. Tykkään. Ihan hirveästi. Menenkin selaamaan mitä muita värejä voisin tarvita. 6 kommenttia:

 1. Tässähän tulee hirveä kirjoneulekuume :D

  VastaaPoista
 2. Hienot on sukat. Hauska idea tehdä erilaista kuvioneuletta samoilla väreillä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Tosi kauniit. En huomannut et varsissa oli erinäköiset kuviot ennenkuin kirjoitit siitä. 😀

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Tosi kauniit. En huomannut et varsissa oli erinäköiset kuviot ennenkuin kirjoitit siitä. 😀

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit! Kiinnostaa että miten tuo Tuku sukka kestää käyttöä ja pesuja. Laitahan kokemuksiasi kun olet jonkun aikaa käyttänyt!

  VastaaPoista