21.2.17

Sukkakasa
Jotkut kuulemma kuvaavat blogissa esiteltävät neuleet juuri valmistuneina. Ilman että sukat ovat jo kuukausia olleet käytössä, hieman vanuttuneita, lörpähtäneitä ja höystetty kissankarvoilla. 
Kuulemma. Ketä nämä ihmiset ovat, en minä tiedä. 


Kahdesta monivärisestä Novitan Nallesta raidoitetut pitkävartiset sukat joustinnilkalla. 

Niina Laitinen designsin vuoden 2016 Joulukalenterisukat mitkä neuloin aivan aikataulussa ja pidin aattona jalassani. Itse muutaman raidan verran jatkoin kuviota vielä varpaisiin. Ohje oli tosi helppoa ja koukuttavaa kirjoneuletta, suosittelen aloittelijoillekin! Lankana Citymarketista ostettu Pirta sukkalanka. 

Näissäkin siksak-sukissa on lankana Citymarketista ostettu Pirta sukkalanka. Aika lempparisukat olleet. Aiemmin keskeneräisinä esitellyt Tukuwool-lapaset valmistuivat niin kauan aikaa sitten että olen hukannut jo toisen parin. Hienoa. Tosin se on hukkunut todennäköisesti asuntoomme joten eiköhän jälleennäkeminen koita pian. 


1 kommentti:

  1. En minäkään tiedä, ketä nuo ihmiset on, jotka vastavalmistuneet sukat tai muut käsityöt saa heti kuvattua ja blogattua. :D Itse pyrin aina ottamaan työt käyttöön vasta kuvaamisen jälkeen, mutta esim. Taimitarhan syksysukkien kohdalla kävi niin, että sukat valmistui, pääsi käyttöön, on olleet ahkerassa käytössä jo useamman kuukauden eikä niistä ole vieläkään blogattu. :D Että hienosti meni. Ei siis stressiä aiheesta.

    VastaaPoista