10.12.16

Sukkia
Sukkia on pukannut puikoilta aika urakalla. Kaikista ei ole kerennyt nappaamaan edes kuvia kun ovat menneet käyttöön niin nopeasti. Nämä ensimmäiset kirjoneulesukat ovat tehty Taimitarhan Syyssukkien ohjeella, Novitan seiskaveikasta. Nämä päätyvät pukinkonttiin, shhh!

Näiden neulominen oli tosi mukavaa, kirjoneulekuviot on helppoja opetella ja kirjoneulehimo kasvaa neuloessa. "No mä neulon tämän kuvion vaan loppuun vielä!"Kuusilla koristellut perussukat lähtevät yllätyslahjaksi kivalle herralle joka toi kaksi jätesäkillistä hirvenluita meidän koiralle Liperistä saakka! Nämä sukat sujautetaan herran postilaatikkoon lähipäivinä. Lankana Citymarketista löydetty Pirta sukkalanka minkä speksit täsmäävät aika pitkälti Novitan seiskaveikkaan mutta lanka on tuntumaltaan hieman erilaista. 
Kolmannet sukat ei näköjään ansainnut selkeää kuvaa edes, pitkävartiset sukat on kuvatessa nähneet jo elämää. Kuosi ei ole lemppari, mieheni sanoi sukkien näyttävän hieman ysärikankaalta linja-auton verhoilusta. Ei voi kiistää. tässäkin lankana Novitan seiskaveikkaa, onpas luksuslankoja tullut käytettyä tässä viime aikoina!


1 kommentti:

  1. Kivoja sukkia. Toimii muuten yllättävän hyvin tuollainen yksinkertainen ykuusinauha sukanvarressa. Pitääpä joskus itsekin kokeilla!

    VastaaPoista