20.11.16

Meidän viikonloppu-messut 2016Helsingin Messukeskuksessa vietettiin 11.-13.11.2016 Meidän viikonloppu-messuja, joista kerroinkin jo aikaisemmin.

Vietin päivän messuilla lauantaina, hauskaa oli! Eläimet vie luonnollisesti ison osan huomiosta koko hommassa, mitään muuta ei meinannut keretä edes nähdä kun aika meni alpakoiden, lehmien ja possujen rapsutteluun. Kunnes pääsi yläkertaan missä aika kului liskojen, kissojen, koirien sekä siilien tervehtimiseen.

Kädentaito-osuus messuista oli taas melko pieni, varsinkin kun tänä viikonloppuna on vietetty käsityömessuja Tampereella mistä olen bongaillut ja kuolaillut mielettömiä kuvia. Joku vuosi tahdon päästä sinnekin!

Eniten kädentaitojen puolella Helsingissä oli valmiita töitä, muutama kangasmyyjä ja ihan satunnaisia lankamyyntipisteitä. Ei tullut kädentaitojen puolelta paljoa shoppailtua, rahapussin sisältö tuli tuhlattua lemmikkimessuille sekä outlet expoon. Kaikkea jännää nähtävää oli kyllä taas ihan kaikille koko messukeskuksessa, yksi päivä ei riittänyt mitenkään! Kuvapläjäys, olkaa hyvät.
Heinänenä. 


 Alpakka-agility!


 Yllä näkyvältä rouvalta ostin aivan ihanaa lankaa, lampaanvillaa sekä samojedin karvaa! Todella pehmoista koirankarvalankaa, melkein harmittaa että ostin vain yhden vyyhdin. 

 Yksi lempikojuistani. Tuo ihana pyöreä kuparikoru jäi kaivelemaan, harmi että oma shoppailubudjetti oli niin olematon etten päässyt kotiuttamaan. Todella kauniita koruja ja printtejä jämämetalleista. Taiteilijalta löytyy onneksi Facebook-sivut mitä voin vakoilla ja joskus hamstrata jonkun korun itselleni! Tuuni Turula design.  Harry Potter forever!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti