19.6.08

Juhannus ja mariomyssyIltapäivää! Ja juhannusta kaikille. Tai tälläkin kertaa niille jotka sellaista viettävät.
Vietin edellistä viikkoa mökkilomalla.

IMG_2967

Ilma oli hyvä (no, ainakin osan ajasta) ja vuokramökki oli upea ja juuri remontoitu. Kaikki oli uutta, ikeasta ja kiiltävää. Tosin tässä alla meidän aamunäkymä. Teltasta. Mökissä oli melkoinen ruuhka, päätettiin miehen kanssa suosiolla nukkua pihalla.
Tuo lätäkkö tuossa on meri. Pahuksen minisaari vaan peittää isomman näkymän.

IMG_2918

Mökillä on hyvää aikaa neuloa, eikö? Aquila edistyi huimasti ehkä kolme kerrosta. (Huomatkaa kuinka lanka sointuu puikkojen väriin. Miellyttää väriapinan silmää.)

IMG_2944

Mutta niin! Koska kaikki keskeneräiset neuleet kyllästytti, oli luonnollisesti pakko aloittaa uutta.
Päätin tehdä ah-niin-ajankohtaisen paksun villapipon. Tiina lähetti #neulonnan kesävaihdon yhteydessä mulle ihanaa Lovegarnin Cocoon-lankaa. Mulla on muuten ollut ihan samaa lankaa aiemminkin, vihreänä. Sitä oli onneksi vielä ihan pieni nöttönen jäljellä, lanka kun loppui kesken pipon. Hurmaavaa möykkyistä lankaa, pidän kovasti!

IMG_3008


IMG_3011

Maalitaulu-pipo aka. MarioMyssy

Malli: MarioMyssy by Jatta
Puikot: 6mm
Lanka: Lovegarn Cocoon + joku sekalainen jämälanka
Menekki: 113 grammaa


IMG_3013

IMG_3014

Tänään tuli postissa myös nämä minikortit. Päivitin Flickrin tilin pro-tiliksi ja sain siitä hyvästä työstä palkkioksi 10 ilmaista minikorttia moo.comista.
Kuva-aiheena holtittoman yllättävästi Vimma. Flickrissä kun ei oikein muuta ollut. Ehkä lankakerien kuvia olisi voinut laittaa? Tai valmiiden villasukkien?

Käyntikorteiksi kai tarkoitettu nämä, itse en viitsinyt sitten puhelinnumeroita/osoitteita näihin iskeä. Kirjoitan sitten käsin jos tarve vaatii!

7 kommenttia:

 1. Hei kiitos, kun jaoit moo-linkin...nyt olen suunnitellut jo vaikka kuinka ison tilauksen sinne. Joulukortteja, handmade-lappusia, tarroja!! Hauskaa:)

  Ja myssy on söpö ja tosiaan ihanan möykkyinen!

  VastaaPoista
 2. kivat kuvat sun mookorteissa. itekin oon sieltä pari kertaa saanu ilmasia kortteja. :) ps. ihana tuo aurinkokuvakin, voi että! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania noi pikkukortit! Vimma <3

  VastaaPoista
 4. Aika nopeeta toimintaa. :) Jonkun tontyylisen pipon mäkin niissä langoissa näin :D

  VastaaPoista
 5. Ihanissa maisemissa ootte lomailleet. :)

  VastaaPoista
 6. Meressä on kyllä sitä jotain. Tänään mökiltä palasin ja jo pitäisi takaisin päästä.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun kävit blogissani :) Ja minä huomasin, että täällähän on kaikkea mistä tykkään, lankoja, kivoja kuvia ja kissoja :)

  VastaaPoista