25.4.08

Superpäivä!

Tänään on erityisen lupaava päivä! Netti ei ole toiminut kunnolla pariin päivään ja on kiukuttanut ja voi rähmä. Mutta voi mitä yllätyksiä minua olikaan odottamassa!

Jules-neiti, Hipihuu, hymyyn suu!-blogista pyysi minua vähän aikaa sitten tekemään hänelle otsikkokuvakkeen blogiin.

Toki tein, ei siitä vaivaa ole. Tulos oli näköjään erittäin mieleinen! Minua palkittiin ja suitsutettiin runsaasti. Kuvat on vähän heikohkoja kun joku nimeltämainitsematon (Markka) oli niin tohkeissaan. Eikä kerennyt keskittymään muuhun kuin hihkumiseen ja vouhottamiseen.


(Liian aurinkoista!)
Riemastuttava paketti sisälsi kehruuvillaa ja lett-lopia kauniissa väreissä (mikä on muuten erittäin ihastuttavaa lankaa, laukkuja olen tästä tehnyt monta).


Mitä mitä! Näihin rakastuin, ihastuttavia kankaalle tehtyjä kuvia. Ideoita on miljoona, näitä voisi ommella laukkuihin tai tyynyihin tai tai tai... Mies tahtoisi nämä kehyksiin seinälle.

Sitten omituisimpaan kohtaan. Ollaan suunniteltu että laitettais vähän yrttejä kasvamaan ikkunalaudalle, basilikaa vielä erikseen hehkutettu. "Sitä on saatava, niin on!". Viimeksi eilen kaverille selitin että basilikan siemeniä pitäisi hommata. Paketissa oli niitäkin!

Meille tuli jo hiukka vainoharhainen olo, onko Jules laittanut mikrofoneja meidän kämppään?


Ihastuttavia nappeja, vasta kun laitoin kuvia koneelle niin huomasin...Onko tuo kieli?! Yrittääkö Vimma-riiviö syödä mun aarteet?Lääh, drool, kuolaa, lääh! Tämä oli toinen syy epäillä mikrofoneja asunnossa, olenko maininnut täällä kehruukärpäsen puraisseen urakalla viime päivinä?

Paketti oli täydellinen, kaiken hehkutuksen ansaitseva. Jules toivoi että jos jotain mieleistä paketista löytyisi. Kyllä löytyi, jokainen juttu oli enemmän kuin mieleinen!


Säälittävä todiste kehruukärpäsen puremasta :Päivän toinen yllättäjä oli mieheke. Oli kirjakaupassa kuulemma selaillut yksi päivä jotain stadilaisten nimipäiväkirjaa. Siellähän oli ollut myös Markan nimipäivä! Hih. Ja se on tänään.

Leikkinimpparilahjaksi sain mangofantaa (nam), sämpylää (nam) ja kirppistuliaisia.

Neulekirjoja, jei!

Nämä on vuodelta nakki. Ensimmäinen on tuollainen kansio, siihen sarjaan kuului muitakin kansioita. Käydään katsomassa niitä loppuja kohta kirppiksellä. Ja toiseksi, Mary Oljen vuodepeite-kirja, virkkauksia. Oli kuulemma niin söpö ja vanhan näköinen että piti ostaa :D

Voi, kyllä minua nyt lahjotaan. Väitin itselleni että blogaan lähiaikoinan vain valmistuneita käsitöitä, mutta tässä sitä nyt ollaan. Tohkeissaan!


7 kommenttia:

 1. Niin mut tohkeissaan oleminen tuntuu hyvältä joten siitä vaan! Ihana paketti sitäpaitsi.

  Ja kyllä se on minustakin kieli :D

  VastaaPoista
 2. Loistavasti sait tohkeissaan olemisen välitettyä postauksessa, hymyilyttää ihan. Iloista leikkinimpparia!

  VastaaPoista
 3. ihania kaikkia. :) hih, kieli lipoo nappeja. :)

  niin ja hyvää markanpäivää sitten vaan!

  VastaaPoista
 4. No hieno homma että tykkäsit.Mun piti alun perin laittaa sulle värttinä tulemaan, mutta onneksi luin blogisi tarkasti, ja huomasin, että sellainen jo löytyy.
  Tuosta kehräyskuumeesta...sun pitäis ehdottomasti hommata rukki. Värttinällä se on niin työlästä ja hidasta, ainakin mun mielestä.
  Munkin pitäsi...kun sais vaan riittävästi euroja jonoon.
  Siihen saakka onneksi tuossa naapurissa voi käyä polkemassa.

  Hyvää nimpparia! Mikä se sellanen kalenteri on, josta noin hyvin löytyy nimiä? Löytyisköhän munkin nimi. Tähän mennessä olen "tyytynyt" viettämään nimikuukautta (heinäkuu on eestiksi juuli)

  VastaaPoista
 5. Vaude, hienon paketin sait, hymy nousi näillekin huulille tuosta sun tekstistäsi :) Isoisäni on aina kutsunut minua nimellä Markkanen, joten voin siis kai itsekin leikkiä tänään nimipäiväkekkereitä!

  VastaaPoista
 6. Ihana entry!
  Hyvää Markan päivää ja nauti lahjuksistasi!
  Tohkaaminen on parhautta.

  VastaaPoista