26.4.08

Ensimmäinen blogiarvonta lähtee käyntiin!


Kansalaiset! Med börjare!

Viime aikoina olen ollut onnekas ja voittanut muutamissakin blogiarpajaisissa.
Pistetään hyvä kiertämään!
Myös ajatus numerolappusen nostamisesta hatusta on tietenkin täysin vastustamaton.

Arvonnan palkintona on ylempänä viuhahtava vyyhti viron villaa.

Koska kommenttiboksi on nälkäinen, kertokaa samalla mikä on parasta neulomisen oheistekemistä! Leffoja, biisejä, kirjoja? Ehdotuksia otetaan vastaan.
Vai istutko täydessä hiljaisuudessa neuloessa?
(tai virkatessa tai ommellessa tai tehden ristipistoja. Ymmärrätte yskän.)

Pistetään arvonta poikki vappuaattona, 30.4

Kivakiittihei!

editedit: Arvonta päättynyt!

93 kommenttia:

 1. Telkkari ja irkki on ihan parasta neulomisviihdykettä :) Siinähän se tulikin selitettyä, miksi minä idlaan iltaisin tehokkaasti ... :D

  VastaaPoista
 2. DVDt. Sarjoja - ei liian jänniä, ei liian nopeatempoisia. Kielestä pitää saada tolkku kattomattakin.

  VastaaPoista
 3. Telkkari ja koira ja tytön tekemiset ovat hyviä tausta"musiikkia" mulle.

  VastaaPoista
 4. Mielestäni luennoilla on kaikista parasta neuloa. Siinä yhdistyy huvi ja hyöty. Kotona telkkari ja tietokone ovat lyömättömiä.

  VastaaPoista
 5. Hmm.. joskus se neule ajautuu töihin mukaan, sitten ea-päivystykset ovat hyviä neulomispaikkoja, ja se kuuluisa telkun ääri.
  Ja ne harvat linja-autoreissut kun joku muu ajaa.

  Klaara vappen !

  VastaaPoista
 6. Joku Oma Leffa mikä on usein inspiksenä kulloisellekin neulonnalle. Tai jos ei ole inspis-leffaa niin sitten LOTR trilogia pitkänä värssynä ja tämä kuuluu katsoa peräkkäisinä iltoina kaikki putkeen vaikka muistaa jo ulkoa.
  Tai sitten säläDVDt LOTRista, ne joissa kerrotaan kuinka kaikki lähti mistä ideasta, mistä piirroksesta ja mistä värjäyserästä. Se on parhautta.

  VastaaPoista
 7. Oon samalla kannalla että sarjojen DVD-boksit on maailman parasta neulekamaa. Sileäneuleinen alpakkatakki valmistuu hujauksessa vaikka muuten saattaiskin olla ehkä tylsistä tylsintä neulottavaa!

  VastaaPoista
 8. Telkkaria katsoessa ja luennoilla istuessa tulee neulotta, toki myös autossa, jos en itse aja!

  VastaaPoista
 9. telkkaria tulee tuijoteltua kun kutimet on käsissä. Lukeminen on vähän hankalaa, mutta sitäkin oon kokeillut.

  Ja suklaalevy käden ulottuvilla on tietysti kaiken A ja O.

  VastaaPoista
 10. Mulla on supersäännöt: jos hyvä Tv- sarja, niin sarja tärkein ja neulonnan tehtävä on tainnuttaa kärsimättömät sormet. Jos neulon ja katson jotain vähemmän tärkeetä (tanssii täht. kaa), niin en välttämättä ole edes nähnyt koko ohjelmaa, Tv on vain päällä.

  Mutta nautin kyllä suunnattomasti hiljaisuudesta. Odotan kesää ja pihaneulontaa, jolloin se on parasta :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä televisio ja kirjojen kuuntelu neulomisen yhteydessä on suosikkeja.

  Mukavaa, kun kehruukärpänen puree yhä useampia ihmisiä.

  VastaaPoista
 12. Kevyehkö tv-hömppä on parasta neulonnan seuraa. Tai sitten ihan vain hiljaisuus, siinä on hyvä pohtia mennyttä ja tulevaa.

  VastaaPoista
 13. Mä tykkään kuunnella neuleaiheisia podcasteja. Se on neulomisen oheisnautinto numero yksi. Sitten telkkariakin tulee katsottua ja sen semmoista.

  VastaaPoista
 14. Neulomisen ihessa tietenkin surffaillaan muiden käsityöblogeissa, haistellaan uusia tuulia, katsellaan ideoita ymsyms.. =)

  (www.puikottaa1.vuodatus.net)

  VastaaPoista
 15. tv on parasta, surffaankin jonkun verran. Tosiasia on, että suurin osa neulomisesta tapahtuu kuitenkin lasten touhuja seuratessa ;)

  VastaaPoista
 16. kotona iltaisin tv:n ja lasten mekastaessa:)

  VastaaPoista
 17. Minä neulon yleensä telkkarin ääressä mielisarjoja katsellessa tai tietsikalla neuleblogeja lueskellessa.

  VastaaPoista
 18. telkkari(kuuntelen sujuvasti) päällä tai tietokoneen ääressä, kun on tosi hidas yhteys. Muutenkin joka paikassa neule käsissä.

  VastaaPoista
 19. Telkkari on paras. Haastavampien neulottavien kanssa se taitaa kyllä olla vaan taustahälynä, mutta helpompien kanssa pystyy hyvinkin vilkuilla muutakin kuin puikkoja :)
  -Minna
  (Toivottavasti tää ei nyt tullu useempaan kertaan...)

  VastaaPoista
 20. mitä millonkin, riippu vähän siitä neulomuksestakin. töllö, netti, karkinmussutus.. :) reissussa pitää tietty aina neuloo myös. menee matkat joutusasti. :)

  VastaaPoista
 21. Arvontaan on tietysti osallistuttava :) Pokeripelit tai joku telkkaohjelma/filmi on parasta viihdykettä neuloessa. En oikein osaa istua sohvalla neulomassa jos ei ruudusta tule mitään katsottavaa :)

  VastaaPoista
 22. parasya on telkkarin kuuntelu!

  VastaaPoista
 23. Mulle kelpaa hyvä musiikki, telkkarin ei-liian-jännät sarjat tai ihmisten keskustelut. Ihan hiljaisuudessa tulee neulottua aika harvoin.

  VastaaPoista
 24. jos on jotakin keskittymistä vaativaa, niin hiljaisuus on parasta, muuten telkku. Äsken neuloin ja kuuntelin netistä äänikirjoja. Autossa neulon mielellään, mutta pian iskee pahoinvointi valitettavasti

  VastaaPoista
 25. Lyhyet komediasarjat monta jaksoa peräkkäin on mitä parhaita neulontaseuraa. Ei haittaa, vaikka ihan joka sekuntia ei näekään. :)

  VastaaPoista
 26. Parasta on sylissä nukkuvat kissat, joita voi ihailla samalla - tosin häiritsevät välillä nukkumalla liian leveästi tai syömällä lankaa...
  kakkonen on telkkari tai dvdt, kolmosen äänikirjat.

  VastaaPoista
 27. Jippijee, arpajaiset.

  Ehdottomasti töllö. Mielellään joku niin tuttu sarja, että tuntee roolihahmojen äänet et tietää kuka siellä milloinkin puhuu, jos neule on sellainen mitä pitää seurata. Kieli on sivuseikka.

  VastaaPoista
 28. Telkkari ykkösenä, niin sarjat, leffat kuin monet dokumentit (esim. avara luonto ja prisma) ja samaten dvd:t. Tokana sitten blogit.

  VastaaPoista
 29. TV ykkösenä, joskus junamatkoilla tulee neulottua.

  VastaaPoista
 30. arpajaiset! jei!

  Ihan parasta neulomisviihdettä on Stephen Fryn lukemat Harry Potter-äänikirjat, sen parempaa ei ole. Niiden puutteessa kelpaa telkkari ( heroes on liian mukaansa tempaava että voisi neuloa haastavampaa) ja tietysti irkki. Irkki on aina hyvä viihdyke.

  VastaaPoista
 31. (en jaksa muistaa edes bloggerin käyttäjätunnusta saati salasanaa! D:)

  Ihan parasta on joo se Fryn potterit ja Linnunradan käsikirja liftareille YLE:n kuunnelmana.

  Mut mitä EI kannata tehdä neulomisen ohessa: älä missään olosuhteissa katso Top Gearia. Seurauksena korkeintaan teloo itsensä kun kierii neulomuksensa päällä lattialla kun ulvoo naurusta. (It has happened!)

  - LAIKA <3

  VastaaPoista
 32. Musiikki, dvd:t ja messenger. Ja äänikirjat!

  VastaaPoista
 33. Nettiä (blogeja) olen kokeillut, jopa rohkeasti hetken kirjaa tai lehteäkin neuloessa. Mutta vielä ei taidot siihen riitä. Eli tv:n ääressä heiluu täällä puikot!:) Niin, ja silloin siellä tulee uutisia, sarjoja, dokkareita..

  VastaaPoista
 34. Telkkari katsoessa yleensä ja joskus netissä surfatessa.

  VastaaPoista
 35. Yksi leppoisan elämäni suurimmista tragedioista on se, etten osaa lukea ja neuloa samanaikaisesti. Yhdistelmä olisi mahtava, jos se vain toimisi.

  Mukavimmin neulonta sujuu äänikirjoja tai radion asiaohjelmia kuunnellessa. Hyvänä kakkosena tulevat tarpeeksi huonot tv-leffat, joiden juonesta ei ole tarpeen pysyä kärryillä.

  VastaaPoista
 36. Kyllä tietokone on parasta seuraa.

  VastaaPoista
 37. Aivoton telkkarihömppä ja äänikirjat!

  VastaaPoista
 38. Olen löytänyt Ylen ykkösen radiosta ja äänikirjat kirjastosta.

  VastaaPoista
 39. Telkkari, irkki, äänikirjat, paremman puutteessa musiikki. Niin ja miehen kammoksuma yhdistelmä: lautapelit ja neulominen (ei niin tehokas neuleen kannalta). Kesällä voisi kehittää jonkun ulos kissan kanssa neulomaan -jutun, ehkä musiikkia vielä korviin? Matkoilla kun ei tartte ajaa on kanssa kiva neuloa.

  VastaaPoista
 40. Olenko ainut, ketä ei neulomisen ohessa tee mitään...? Tosin tylsille junamatkoille neule on otettava mukaan, mutta mihinkään oleelliseen muuhun en osaa keskittyä (kuten TV, kirjat, musiikki...). Olen varmaan vielä niin aloittelija, että jopa aina oikein -neuleessa on pidettävä silmät tiukasti työssä :).

  VastaaPoista
 41. Parasta olisi tietenkin se, että voisi lukea, katsoa telkkaria, selata blogeja ja neuloa samaan aikaan :) Tolkuissa pysymisen kannalta yksi viimeaikainen suosikkini on Last FM:n kuuntelu.

  VastaaPoista
 42. Telkkaria katsoessa tulee usein neulottua. Tosin aika useasti on käynyt niin, että ajatukset harhautuvat muualle ja tv-ohjelma menee ohi korvien ja silmien. Aika useasti neulon myös täydessä hiljaisuudessa ajatusten harhaillessa siellä sun täällä.

  VastaaPoista
 43. Telkkaria en osaa katsella kutomatta, mut eiks silloin kutominen ole katselun ohoistoimintaa... Ja toivoisin hartaasti, että telkasta tulisi enemmän katsottavaa ohjelmaa, niin sais kutoa enemmän.
  Jos joskus pääsen istumaan autossa matkustajan paikalle, niin siinäkin puikkoja on kiva heilutella.

  VastaaPoista
 44. Parasta on neulonnan oheistoimintona katsoa hyvää sarjaa tai elokuvaa dvd:ltä. Ennen katselin myös tv:tä, mutta digiboksin puutteessa se ei enää onnistu :)

  VastaaPoista
 45. Mä tykkään ihan hiljaisuudesta. Tai sitten miähen kanssa höpöttelystä :)

  -Teija-

  VastaaPoista
 46. Mun neulomishetki on täydellinen, jos seurana on hyvä leffa tai muuta kelpoa ohjelmaa telkkarista. Äänikirjat on olleet kova sana jo viitisentoista vuotta (oi kiitos CD-äänikirjoista, jotka voi ripata MP3-muotoon! Eipä tartte enää olla venyvien C-kasettien ja korvalappustereoiden varassa... :D)

  Nykyään sylissä nukkuva koira on myös kiva lisä neulomiseen. Valveilla oleva energinen pentu ei sitten niinkään edistä homman etenemistä, pikemminkin päinvastoin. :)

  VastaaPoista
 47. Juttelu IRL, no joskus irkkikin. Äänikirjoja ja radio-ohjelmia olis kasa mutkun ei saa aikaan valita sopivaa... telkkaria ei tule ikinä katsottua. Jos katsoisin ni sit vois ehk neuloa tai kehrätä samaan aikaan.
  Niin ja kissa pitää tietenkin olla vieressä. Tai kaksi.

  VastaaPoista
 48. Minulla pitää aina käsitöitä tehdessä olla televisio tai radio auki,koska jos niitä ei ole, en malta tehdä käsitöitäkään, vaan huitelen jossain muualla...

  Tai joskus, kun olen riittävän väsynyt, saata neuloa ja katsella ikkunasta ulos lintuja tai kissoja tai jotain muuta mielenkiintoista seuraten.

  VastaaPoista
 49. telkkarin ääressä tulee neulottua, luennoilla, koulutuksissa ja pihalla lapsia vahtiessa.

  VastaaPoista
 50. Neulomisen ohessa on kiva kuunnella musiikkia tai kuunnella puolikorvalla jotain suomalaista tv-sarjaa. Mitä lempparimpi sarja, sitä vähempi neulonta edistyy!

  VastaaPoista
 51. Telkkarin ääressä tulee neulottua täälläkin. Parhaitan taustakatsottavia ovat tutut sarjat juuri siitä syystä, että tuntee tyypit jo äänestä.

  Kirjan kanssa neulominen tuntuu tässä vaiheessa vielä aika extremeltä, mutta täytyy joskus oikein ottaa asiaksi kokeilla sitäkin.

  VastaaPoista
 52. No täytyy sanoa että joskus täysi hiljaisuus on parasta oheisviihdettä, tosin usein tulee katseltua televisiosta nauhotettuja ohjelmia, meillä kun ei tv ole pikku2sen ja iltauutisten välillä juurikaan päällä.

  VastaaPoista
 53. Telkkaria telkkaria. :o) Ei välttämättä leffaa, koska siinä ärsyttää, jos jotain oleellista (=juoneen vaikuttavaa) menee sivusuun. Mieluusti ihan "yleistöllötettävää". Katsottava/ kuunneltava ei saa olla liian keskittymistä vaativaa neuleeseen nähden, koska muuten jompikumpi kärsii. Täydellinen kombinaatio saa aikaan kunnon flown. ;D

  Lukeminen ja ristisanatkin onnistuvat kyllä samalla, mutta niissä ärsyttää se, että neuleesta pitää välillää irrottaa räpylänsä.

  VastaaPoista
 54. http://www.yleradio1.fi/tiede/viikinkienaika/

  http://www.yleradio1.fi/tiede/euroopankulttuurinjuurilla/

  Aaro Söderlund ja Jorma Kallenautio siis:D

  VastaaPoista
 55. Mä taidan useiten neuloa joko nettin tai tv:n seurassa, mm. aika monta C.S.I.-boxia on neulottu läpi ;)

  VastaaPoista
 56. Kotona kaveriksi sopii parhaiten neuletyön kanssa taustalle musaa tai töllöstä joku suomenkielinen ohjelma estäen silmukoiden tippumisen tekstiä lukiessa.
  Eiköhän se teekupponen joskus anna lisämaustetta.
  Näillä eväillä pärjää.......

  VastaaPoista
 57. Superkivaa!
  Mun ehdoton ykköstekeminen on telkkarin katsominen. Mieluiten jotain aivottomampaa (Frendit..) tai sitten suomenkielistä katsottavaa. Leffojen aikaan neulon vain jos neule on helppo tai leffa aiemmin jo nähty (tai muuten vaan tylsä). :D

  VastaaPoista
 58. Ykkösenä ehkä telkkarin katsominan.
  Kakkosena kavereiden kanssa keskustelu. Ja näihin voi hyvin lisätä myös syömisen samanaikaisesti, herkkujen syömisen siis ,9

  VastaaPoista
 59. kyllä se telkkari linjalle menee...

  VastaaPoista
 60. Jos neulon päivällä, kuuntelen radiota, illalla voin kuunnella lisäksi telkkaria, nimenomaan kuunnella. Jos on vaikea malli, kuuntelen vain radiota.

  VastaaPoista
 61. Neule maistuu parhaalta kahvin ja mielimusiikin parissa. Hyvänä kakkosena kevyt pikkuneule kissan kanssa pihan puskissa valjastellessa ja kolmoseksi kampeaa tölvision keskinkertaiset sarjat/elokuvat. Liian mukaansatempaavia kappaleita katsellessa ei ehdi kutista.

  VastaaPoista
 62. Telkkari on mun paras neuleystävä, mutta vaakatilkkuja on hyvä neuloa kokeisiin lukiessa ;)

  VastaaPoista
 63. 1.Telkkari on varmaan ykkönen ja eniten harrastettu. Liian jännä tai mukaansatempaava saa aikaan tepposet ja usein joutuu purkamaan neuletta. sopivan leppoisa sarja, visailu, uutiset, saksalaiset dekkarit, sisustusohjelmat ja aivoton neule!
  2.automatkoilla toisen ajaessa
  3.kylässä jutellessa -aivoton neule
  4.mökillä kesällä laiturilla, terassilla nauttien maisemasta
  5.yksin hiljaisuudessa monimutkaisemmat työt
  6. junamatkoilla
  7. joissakin koulutuksissa ja kokouksissa (kaikissa ei voi!)

  VastaaPoista
 64. Virkatessa paras oheistekeminen on äänikirjat! Neuleen vaikeudesta riippuen joko kirjan lukeminen, telkkari tai jutustelu puhelimessa ystävän kanssa...

  VastaaPoista
 65. Parasta viihdykettä neuloessa on kyllä isäntä, kun se lukee mulle aina ääneen kirjaa. :) <3
  Tilattiin just uusia dekkareita, kun lukemiset on loppu. Korvaavana on toimineet DVD:t tietokoneelta (meillä ei ole telkkaria).

  VastaaPoista
 66. Mä katson tv:tä tai kuuntelen radiota, riippuu paljolti fiiliksistä.

  VastaaPoista
 67. Parasta oheistekemistä olis telkkari, jos sellainen olisi. Netti-tv ja dvd:t. Jos on helppo työ, niin myös kirjaa lukiessa tykkään neuloa. Ja tietysti automatkoilla - jos en ole kuskina. :)

  VastaaPoista
 68. Minä katon leffoja ja tarkkaan valittuja sarjoja (netin ihmemaasta...). Välillä etenkin ei-englanninkielisissä ohjelmissa saattaa jäädä jotain "aukkoja" kun katse on neuleessa juuri ratkaisevalla hetkellä eikä puhetta ymmärrä. Voin myös hätätapauksessa selata jotain lehteä joka ei vaadi suurta keskittymistä.

  VastaaPoista
 69. Minusta kiva on lukea luennolla. Silloin tavallaan tekee jotain hyödyllistä, kun en oikein tykkää vaan jouten istua telkun ääressä - illat menee usein muiden hommien parissa. Niinpä siis luennot, seminaarit ja muut semmottiset :)

  VastaaPoista
 70. Yleensä katson telkkaria, tai tallennettuja elokuvia. On menny jo sellaiseksi, ettei oikein osaa katsoakaan telkkaria ilman neuletta. Tai virkkuuta.

  VastaaPoista
 71. Hiljaisuus on minun paras käsityöseuralainen nyt, kun kotona ei ole telkkaria. Ennen tuli neulottua tv:n äärellä. Automatkat tulevat seuraavana, ja silloin on yleensä radiokin päällä. Jos ohi vilistävät kauniit maisemat, niin ei kuitenkaan malta neuloa, vaan pitää ihailla ohikiitäviä maita ja mantuja. Tosin välillä pitää itsekin olla ratin takana, mikä tietysti estää neulomisen kokonaan :P

  VastaaPoista
 72. Sohvalla akvaariota katsellen. Myös tv on yleensä auki, mutta enemmän seuraan kaloja.
  Automatkoilla, nykyään annan jo muidenkin ajaa ;)

  VastaaPoista
 73. Sohvalla akvaariota katsellen. Myös tv on yleensä auki, mutta enemmän seuraan kaloja.
  Automatkoilla, nykyään annan jo muidenkin ajaa ;)

  VastaaPoista
 74. Telkkari on parasta seuraa, ku neuloo. Joskus saatan kilkutella ihan ilman muuta viihdykettä...se on aika luksusta. :)

  VastaaPoista
 75. Elävä seura on paras, mutta kuuntelukirjatkin käyvät, etenkin oikein pitkät, että ehtii jotain tehdäkin ennen kuin se jo loppuu. Kirja on hyvä jos ei tarvitse katsoa käsiinsä.

  VastaaPoista
 76. Englannin- ja suomenkieliset elokuvat. Yritin joskus katsoa jotakin korelaista tms. elokuvaa neuloessani, mutta eihän siitä mitään tullut!

  Nuorena kuuntelin joka sunnuntai kuunnelman ja neuloin.

  VastaaPoista
 77. Neuloessa kuuntelen yleensä jotain kivaa, tahdikasta musiikkia. Ja silloin kun puikot ei heilu, vietän laatuaikaa sarjakuvia lukien.

  VastaaPoista
 78. Arvonta, kiva! Telkkaria katson, tai kuuntelen äänikirjoja. Jos jotain helppoa neulon (esim. vaaka-tilkkuja) niin muös netissä surffailu onnistuu.

  VastaaPoista
 79. Telkkari, sarjat ja leffat, on parasta viihdykettä. Tai sitten hyvä musiikki. :)

  VastaaPoista
 80. Kaikkein "helpointa" oheistekemistä on katsoa dvd:ltä sarjoja, jotka osaa ulkoa oikein ja nurin :)
  Ei ole liian hiljaista, mutta keskittyminenkään ei kärsi!

  VastaaPoista
 81. Kotimaisia sarjoja kattelen ja irkkiä seurailen, siinähän sitä on hyvä tehdä käsitöitä.

  VastaaPoista
 82. Musiikkia tai telkun kuuntelua, yleensä katselu jää vähän paitsioon, varsinkin tämänhetkisten pitsihuivien kanssa... ja kun puuduttaa blogisurffailua inspiraation hakuun :)

  VastaaPoista
 83. Gilmore girls, Salkkarit, leffat ja muut satunnaiset koneelle ladattavat hässäkät. En vielä osaa lukea, enkä jaksa tässä koneellakaan neuloa! :o

  (:

  VastaaPoista
 84. Tv:tä katsoessa/kuunnellessa tulee useimmiten neulottua, ja etenkin dvd:t tai tallennetut ohjelmat ovat hyviä, koska tarvittaessa voi keskeyttää. Palaverit, koulutukset, pitkät juna-/automatkat. Yksi upein fiilis on neuloa kesällä kuistilla sateen ropistessa kattoon.

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 85. Kivaa, vappuarvonta. Toivottavasti ehdin vielä mukaan.
  Syksyllä kun ei ollut telkkaa, tykkäsin kuunnellä ruotsinkielistä radiota. Vaikken ymmärtänyt oikeestaan mitään, nippanappa tajusin mistä puhuvat.
  Vastaan kuitenkin että leffat on parasta. Vaikka nykyään en ehdi niiä katsomaan puhumattakaan neulomisesta...

  VastaaPoista
 86. Telkkua katsellessa tulee tehtyä monenmoista kässyä. Tallennan lähes kaikki katselemani sarjat ja katselen ne myöhemmin kelaamalla mainokset pois, yäk mainokset.
  Kotimaisia vanhoja elluja ja uusia kotimaisia ohjelmia katselen samalla, kun päättelen ja viimeistelen töitäni.
  Paljon neulon myös automatkoilla. Eipä tarvi arpoa kuka ajaa ja kuka tekee.
  Radion kuuntelu on jäänyt, mutta jos joskus palaudun työelämään takaisin, huutaa radio ihan kyllästymiseen saakka yötä päivää.

  VastaaPoista
 87. Hmm, riippuu tietysti siitä mitä tekee ja millä tuulella... Hiljaisuus on joskus ihan ykkösjuttu, jos kovinkin haastava projekti menossa... Elokuvat ovat neulomisen ohessa suuri intohimoni ja helpottaa tietysti, jos kieli tuttua (suomi, englanti, italia), joita voi kuunnella sujuvasti. No saman asian ajaisi kyllä äänikirja, jota en vielä ole kokeillutkaan, mutta voisi olla oikeasti hyvä idea... Mutta mikään ei voita näin talven jälkeen kesää, kärpäsiä, laituria tai mökin terassia...

  VastaaPoista
 88. Telkku, leffa, musa.. Joskus hiljaisuuskin. Kirjaa en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 89. Kaksi koiraa jaloissa varpaiden rapsutettavana, kolmas sylissä ja ei kun kutomaan :)

  VastaaPoista
 90. telkka on hyvää neulomisviihdykettä, jos ei ole kovin jännä ohjelma. Leffat on parempia, mutta parasta viihdykettä on äänikirjat :)

  VastaaPoista
 91. Samoilla linjoilla kun muutkin, eli telkkari ja irkki. Äänikirjojen hommaamista oon myös miettiny, tykkään ylipäätään kuunnella jotain neuloessa.

  VastaaPoista