1.3.08

Fabelous!


Kylläpäs nyt projekteja valmistuu!
Elämäni tokat sukat, joita aloin hölmönä garnstudion ohjeella tekemään. Ihan perussukat, missä on kämmäilty kyllä nyt oikein urakalla.
Kantapäät on yksi iso vitsi, ja muutenkin vähän hölmöilyn makua ilmassa.
Hölmöily ei toki ole ohjeen vika pelkästään, kyllä mäkin korteni kekoon kannoin. Eh.
Mutta sukkia ne muistuttaa, joten käyttöön pääsevät. Kärsin akuutista villasukkapulasta!

Malli: epämääräinen
Lanka: Drops Fabel 86 g
Puikot: 2,5 mm


Lanka oli aika ihanaa! En käytä valmiiksi raidoittuvia oikein koskaan.
Tosin, sukkiakaan en ole oikein tehnyt. Näihinhän se käy. Aluksi karsastin noita pilkullisia mustavalkoisia kohtia, mutta niihinkin tottui.

Mutta lähinnä ihanuuden toi langan laatu. Ihanan tuntuista ja helposti neulottavaa.
Toivottavasti kestää myös kulutusta.

Nyt mulla ei ole projekteja kesken. Yksi jämälankapeitto on, mutta sitä teen silloin tällöin kun tulee iso kasa lankanöttösiä.

Ravelryn jonoa tutkimaan siis!

8 kommenttia:

 1. Fabel on ihana lanka! Muakin ne pilkut aluksi häiritsivät mutta langan pehmeys kai korvaa ne? Niitä pilkkuja lisätään muutenkin lankaan kuin lankaan, välillä vaikuttaa siltä. Ai niin, kulutusta kestää minusta aika hyvin, mies on käyttänyt omiaan aika ahkerasti ja hyvinä ovat pysyneet :)

  VastaaPoista
 2. hei mullekkin tommosta lankaa! Mistäköhän sais...

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat! Täytyypä itsekin kokeilla Fabelia. Kotona Helsingissä sitä olisi kolmekin kerää... Ihmeen riittoisaa tuntuu olevan.

  VastaaPoista
 4. Hienot on sukat.... ne kantapäät ne tahtoo olla meikäläisenkin ongelma - olin täysin unohtanut koko sukan kantapään teon ja nyt sitten olen opetellut ohjeen mukaan tekemään... vaan ihan ei mene vielä putkeen, kun pitää parsia ennenkuin otan sukat käyttöön...hi...

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat ja ihanan pirteän väriset!

  VastaaPoista
 6. Somat ovat! Itseraidoittuvat langat on ihan jees välillä. Onhan se vaihtelua jännätä, että millonkas se väri taas vaihtuu. :)

  VastaaPoista
 7. vau miten pitkät varret oot jaksanu tehä! musta tuntu ihan älyttömän hitaalta neuloa noita, tai siis eihän mulla oo kun vasta kantapäässä menossa eka sukka, mutta kuitenkin..kun en oo tottunut noin ohuisiin puikkoihin ja lankaan..

  VastaaPoista
 8. Vastavierailulle poikkesin :)
  Hienot sukat olet neulonut ja kyllä se kantapääkin alkaa sujua kun seitsemän kertaa ensin purkaa, tiedän sen omasta kokemuksesta!

  VastaaPoista