4.1.08

Nartun poika ja pinkki teaser.


Tässä pientä esimakua yhdestä virkkauksesta minkä tein tässä yksi yö. (Olen mahdoton yövalvoja, ja muutenkin nukun aika vähän.)
Muut kuvat oli niin luokattoman huonoja etten kehtaa niitä tässä esitellä. Kotona en kerennyt kuvata. (Välimuistutus, mulla ei ole kotona tietokonetta. Vielä.)
Joten pikkuinen kuva vaan, myöhemmin lisää. Mutta! Tänään tuli yksi kirjoista minkä tilasin book depositorystä. Luottokortittomille tiedoksi, ainakin Osuuspankin Visa Electronilla pystyi maksamaan ostokset. Ei postimaksuja! Ja toimitus holtittoman nopeaa.

Ensimmäinen postiluukusta tupsahtanut kirja oli Son of stitch'n bitch. Pakko mainita että opin neulomaan, kun unohdin jostain kirjakerhosta perua kuukauden kirjan. Joka oli ensimmäinen tuosta stitch'n bitch sarjasta. Neulojan käsikirja. Kirja tuli kotiin ja ajattelin että hitto. Voihan sitä kokeilla. Peruskoulun käsityötunnit kun oli mulle pelkkä vitsi, en osannut tehdä mitään. Enkä viitsinyt edes yrittää.Kivoja poikapoikajuttuja kirja pullollaan.
Ja mulla piti olla langaton tammikuu. Mutta se kaatui siihen kun viininpunainen isoveli oli 2,50 kerä. Piti ostaa ne halpiskaupan alelaarista pois itkemästä mun perään.
Se siitä.

8 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, tosi kivan näköinen kirja! Ei kun electron vinkumaan vaan :)

  VastaaPoista
 2. Toi kirja on aivan ihana! En vaan viitsi itselle ostaa miesneulontakirjaa :D Siinä oli aivan ihana se kaksipuolinen ruutukaulaliina!

  VastaaPoista
 3. Kerrotko vielä, miten ihmeessä onnistuit electronilla? Eikö se pyydä kortin numeroa tms?

  VastaaPoista
 4. nuo oli miun suosikkeja tuossa kirjassa, kun sitä tampereella vähän selailin :)

  VastaaPoista
 5. Siisti lippispipo! Tollanen ois jees, vaikka ei kyllä istuis yhtään mun tyyliin :D

  VastaaPoista
 6. voivoi, hyvännäköinen teaseri ;)
  toivottavasti pian näkyy loputkin

  VastaaPoista
 7. oo, miten multa on menny kokonaan ohi että tommonenkin on ilmestynyt! tahtootahtoo! kellehän pojille siitä rupeis sitten tekeen juttuja...onko siinä pienemmillekin pojille jotain?

  VastaaPoista