31.12.07

heihei 2007.Värjäilin vanhoja jämälankakeriä (ehkä 7 veikkaa? Kuka tietää.) sinisiksi. Mulla ei ole ainoatakaan sinistä vaatekappaletta eikä pussilakanoita eikä verhoja jne. Joten sinistä lankaakaan ei tule ikiä ostettua. Joten värjäilin sitä vähän varalle. Tässä kuvassa Vimma ei ole tahallisesti, linssilude vaan.


Tässä kuvassa Vimma tahallisesti. Oli pakko laittaa just tämä kuva... Koska tuo heiluva juttu tuossa keskellä on nuppineularasia joka tässä kyseisessä kuvassa on juuri lentämässä lattialle. Argh! Ihan söpöä että tuo kakara haluaa osallistua KAIKKEEN mutta jossain vaiheessa palaa käämi.
Kuvassa pingottumassa branching out.
Missä te muuten pingotatte yleensä työnne? Mä vedin petauspatjan pois sängystä ja laitoin nuppineuloilla siihen kiinni kun en muuta keksinyt. Kun ei paljoa tilaa ole. Onko tähän nyt joku oikeasti järkevä keino mitä mulle ei ole kerrottu? Vai olenko ollut jo niin kekseliäs kuin vaan voi olla?

Ainiin. Hyvää vuoden loppua. Muistakaa että seuraavan vuoden meininki määräytyy vuoden ensimmäisen päivän mukaan. Eli ei stressiä, riitelyä tai muutakaan negatiivista!

10 kommenttia:

 1. Olkkarin matossa. Tosin jos koiruuksia sisällä, niin ihan mahdotonta.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei voi enää pingottaa petarin allakaan, kun Piki osaa käydä sieltäkin nyppimässä (hampailla) nupparit irti... joten työhuoneessa varapatjalla (jos joskus teen jotain isompaa niin en tiedä miten) ja työhuoneen kahva on käännetty niin ettei Indy osaa sitä (vielä) avata...

  VastaaPoista
 3. Runkopatjasängyllä, siis siellä petarin alla. Heitän vaan lopuksi petarin työn päälle, siellähän sitten pingottuu rauhassa ja katseilta piilossa. Ja prässäytyykin, jos jättää sen sinne yön yli. :)

  VastaaPoista
 4. Pingottelen jumppapatjaan tai runkosänkyyn petarin alle. Hyvää uutta vuotta :-D

  VastaaPoista
 5. Onpa muuten hyvät värit tossa värjätyssä langassa. Mä pingottelen joskus joltain lukemani vihjeen (huomaa tieteellisen tarkka viittaus) mukasesti jenkkisängyn kahden päällimmäisen patjan välissä. Vaatii tosin pyyhkeitä ympärilleen sitte nukkumisvaiheessa :).

  Jaa, se taiski olla Vilman vinkki x). No eniveis.

  VastaaPoista
 6. Poikkesin vastavierailulle. Onhan se vähän niin että Vuodatus tahtoi tökkiä. Vielä ainakin Blogger on toiminut paremmin :).

  Minäkin muuten pingotan runkopatjasängyssä petarin alle ja nukun yön päällä. Oon vaan muuten vähän hukassa tuon pingotuksen kanssa, kun tuntuu ettei niitä neuloja saa ollenkaan niin että pingottuis nätisti.

  VastaaPoista
 7. hyvän väristä sinistä, millä värjäsit?
  Meillä on kans yks nuppineulafriikki, joten laitan petarin alle ja varmuudeks oven kiinni. Huutaa sitten siinä oven edessä..

  VastaaPoista
 8. minen ole koskaan pingottanut mitään...

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkeistä :)
  Yön yli pingottu hyvin tuo huivi petarin alla.

  Liina: Värjäilen dylonin värinapeilla yleensä noita lankoja. Ihan vaan ämpärissä kuuman veden ja suolan kanssa. En jaksa mitään keitellä :)

  VastaaPoista