10.6.07

Kasvihuoneilmiö!

Kotona lämpömittari näyttää SISÄLLÄ 32 astetta. Hullu sauna!
Asutaan kuudennessa kerroksessa, eli ei siis puita edessä. Ja aurinko paistaa juuri meidän ikkunoita päin koko hiton päivän. Sälekaihtimet pidetään kyllä visusti kiinni, mutta silti asunto muuttuu pätsiksi.
Olisipa edes parveke.

Neulominen kotona tuntuu ihan täydeltä vitsiltä, ei tunnu mukavalta ajatukselta kuljettaa villalankaa hikisten sormien välissä, yök.

Näin ollen, pakko maata puolialasti tuulettimen edessä päivät pitkät.

Mutta. Ihana --> Pointy Kitty! (pdf)

7 kommenttia:

 1. Heip!
  Siitä hatusta ja sen lieristä, ni varmaan tulis ihan nätti isommastakin lieristä, helposti tuntu kipertyvän toi! :)
  Meillä oli kotona vilpoisaa tähän aamuun asti, aamusti meinas jäätyä jos heräs ilman peittoa, mut tänään sekin ylellisyys loppui ja hiki virtaa :(

  VastaaPoista
 2. Kuuttinen kiittää kehuista..:)

  VastaaPoista
 3. Niinjoo, eiköhän se niinkin onnistu, meinaan kyllä tuonkin saa käännettyä auki ja ei se ittestään lähe sit uudelleen rullautuun, toi lieri siis :)

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Herra Järi Mäeltä saa hyvää ja nopeaa(kin) palvelua. Ihan s-postilla onnistuu tilaus. Suosittelen! Kannattaa etukäteen vähän miettiä ja päättää minkälaista lankaa on tekemässä, mulla on tuossa sekä liukuvärjättyä että ihan raidallista. Piiitkät vyyhdit..

  Cherry ja Tropical Punch on ihan saman värisiä ja Lemonade oli tosi paljon haaleampi kuin oletin (kuvassani oranssi on ihan orange). Bloggaan joku päivä valmista oranssiraitasukkaa, niistä tulee ihanat!

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyy hyvät ohjeet salomoninsolmuiluun. Harmittaa, etten opetellut jo viime talvena, kun luulin sen olevan vaikeaa. Ei ole, ja siihen jää koukkuun. ;)
  http://piukunen.vuodatus.net/blog/310983

  VastaaPoista
 6. http://tiitsa.vuodatus.net/blog/category/Kolmio+salomoninsolmuilla+ohje

  VastaaPoista
 7. Eiks ookin ihanaa kun on lämmintä :-p
  Meillä heiluu 27-28 asteen välillä kotona iltapäivisin/iltaisin ja olen jos tehnyt omituisia järjestelyjä (vessapaperirullan hylsy postiluukun välissä ja varjon puolella oleva käytävän ikkuna auki samoin oma keittiön ikkuna avoinna että saa läpivetoa) yöllä sitten helpottaa vähän kuumuus näillä systeemeillä. Tahtoo myös parvekkeen.
  Laitahan sitten viestiä kun toppi on valmis niin tulen kurkkimaan :-)

  VastaaPoista