26.10.07

Rönsy-huiviParina iltana telkkaria katsellessa on syntynyt edes jotain.
(Edelleen katkerana ja hämmentyneenä ihmettelen muiden nopeutta saada töitä valmiiksi.)Hattu? Peitto? Kissan sänky? Pannukakku?


Se on huivi! Se on tehty ainoastaan jämälankakorista löytyvistä pikku keräsistä. Se painaa 346 grammaa, ja se on (ilman hapsuja) 330 cm pitkä. Se on tehty 10mm puikoilla. Se on minusta ihana. Ja sitä on mahdoton valokuvata! Värit ei näy oikein, ja se näyttää salaman kanssa ihan räjähtäneeltä. On se kumma. Maailman surkein kamera ei auta asiaa.


Vimmaki tykkäs.


Miten muuten leikkaatte hapsuihin tarvittavat langat? Tai miten se kuuluisi tehdä. Pari kertaa oon hömelösti leikannut yhden langanpätkän ja sen avulla leikannut yhden langan kerrallaan. Hullua! Nykyään pyöritän lankaa kirjan ympäri ja leikkaan toisesta sivusta auki. Monta monta samanpituista langanpätkää.


9 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa!
    Just tällaisten käytännön ideoiden keksimisessä olen aivan Tumpelo. Teen asiat aina vaikeasti, ellei käytännön fiksu mieheni puutu asiaan. Olen siis aina leikannut lankatupsuja tms. yksi kerrallaan yksi langanpätkä mittana. Tällaiset ideat pitää mulle aina kertoa heti! Kiitos.
    Ja huivisi on muhkea!

    VastaaPoista
  2. Ihanan lämpöinen syyshuivi:)
    Mulla on paksu pahvi, jonka päälle kierrän lankaa. Kuten olet kirjan päälle tehnytkin.
    Se pahvini on pyhitetty vain hapsujen tekoon *virn* Olen jopa kirjottanyt siihen HAPSUT. Se on suorakaiteen muotoinen, eli pitempiä ja lyhyempiä hapsuja varten.

    VastaaPoista
  3. Vastaavalla tavalla minäkin teen hapsut. Hyvä tapa kuluttaa jämälangat! :) Ylettää moooonta kertaa kaulan ympäri!

    VastaaPoista
  4. Viksu tapa kuluttaa jämälangat! Tein samalla periaatteella itselleni kuusitoistiaana kaulaliinan, ja pidin sitä ja siitä valtavasti.

    Vimmalle koko kourallinen poskirapsutuksia! Siinäpä vasta sievä sinikilppari, ja turkki kiiltää kuin silkkilanka.

    VastaaPoista
  5. Heh, koitin keksiä sopivaa kehusanaa sun huiville, mutta just MUHKEA se on :). Sinisen talon nalle rulaa. Pitäis munki harrastaa enemmän tollasta tajunnanvirtaneulontaa... Ja ihanan näkösiä kirjoja muuten edellisessä postauksessa!

    VastaaPoista
  6. Loistava keksintö hapsujen teolle. Laitetaanpas korvan taa tulevan varalle.
    Huivi näyttää ihanan lämpöiseltä.

    VastaaPoista
  7. minä leikkaan hapsut viivottimen kanssa. siis sellaisen pitkän [30cm] viivaimen ympärille keiputan lankaa ja leikaan sit auki molemmista päistä.

    VastaaPoista