29.10.07

Laukkunen


EDITEDIT: Vilma auttoi epätoivoista, ja kokeilin Picasa-ohjelmaa. Ohhoh! Mulla on kyllä photoshopit ja pelit ja vehkeet. Mutta tuolla ohjelmalla tuli oikeat värit esille yhden napin painallukset esiin. Kiitos kiitos vinkistä! Mikään nappi ei tosin pelasta epätoivoisen suttuisia ja tärähtäneitä kuvia, mutta auttaa silti paljon. Ainiin. Ja laukku on neulottu, eikä virkattu. Miltä se tosin näyttää noissa kuvissa. Helmineuletta kun on osa.


Apua, mä TARVIIN uuden kameran! Kotona kun kuvailen näitä tuotoksia niin kameran ruudulla kuvat näyttää kohtuu hyviltä. Kivan värisiltä ja tarkoilta. Sitten tulen tänne äidin koneelle ja avaan nää kuvat. Ja voi kääk! Näyttää ihan hirveän kamalilta. Inhaa. Värit ihan solmussa ja kuvat on epätarkkoja ja muutenki huonoja. Kyllä kiukuttaa.

No, kuitenkin.


Uusi laukku. (Kuva on järkyttävä, voi ei. Ei se ole noin epämuodostunut oikeasti!). Veikkaan että teen tähän vuoren vielä. Idea apinoitu tästä kuvasta mikä löytyy mun inspiraatiovihkosesta. En tiedä mistä tuo kuva on, joku ihan random. Lankana Novitan Karuselli.


Sitten eilen telkkaria katsellessa väsäsin vähän huopamerkkejä. Tosin ei vielä tietoa käyttötarkoituksesta. Mutta näillähän nyt koristaa mitä vaan!Lopuksi laatikkokissa.

9 kommenttia:

 1. Nätti laukku!
  Sopii tuo karuselli virkkaukseen näemmä kivasti!

  Ihanais laatikkokissa :> Niin pikkuriikkisen näköinen vieläkin kun meillä on jo iso jötkäle!

  VastaaPoista
 2. Älä vaivu epätoivoon kameran/kuvien takia; käypä lataamassa Picasa koneellesi, niin johan saa kuviin valoa ja väriä. Se on siis helppokäyttöinen ja ilmainen kuvankäsittelyohjelma, joka voi pelastaa pahastikin nyrjähtäneen kuvan. ;)

  Laatikkokissa on suloinen. :)

  VastaaPoista
 3. No johan kirkastui, hienoa! :) Kiva että voin auttaa,itekin tuskailin joskus saman ongelman kanssa kunnes Tarja ystävällisesti vinkkas Picasan suuntaan. Se on kyllä loistava apu etenkin synkkien syksyisten kuvausolosuhteiden keskellä.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivannäköinen laukku. Ja kävinpä minäkin lataamassa Picasan. Enää pitäis opetella sommittelemaan kuva...

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno laukku! Nuo huopamerkit on myös tosi somia.
  Kuvaaminen tähän vuodenaikaan on ihan kamalaa.

  VastaaPoista
 6. Vimma on kyllä ehkä söpöin kissa ikinä =). Itse asiassa sitä ekaa kuvaa kattomaan piti kutsua ihan Miäski...

  Ja laukku on kans hieno, ihanan väristä toi Karuselli.

  VastaaPoista
 7. nätti laukku on, mutta sitä tulin sanomaan että näyttääpä laatikkokissa kasvaneen hurjasti :)

  VastaaPoista
 8. Hieno laukku, wau! Ja huopamerkit ovat aina ihania.

  VastaaPoista
 9. One can engrave an eternal phrase, date, thomas sabo bracelet name, or symbol that has a special history. thomas sabo bracelets Silver Engraving Process.There are two ways to procure engraved discount thomas sabo bracelet silver products. Whether you buy a piece already engraved, or have cheap thomas sabo bracelet an engraver add that special message or name thomas sabo bracelet clearance to a silver item. thomas sabo An engraved silver gift, very popularly given during discount thomas sabo the special occasions like anniversary, christenings, birthdays thomas sabo sale uk is absolutely lovely and even more special as it’s personalized. The two ways to thomas sabo jewellery nicely engrave your special design on a piece of silver item, is by a hand or machine process. Usually, the machine process is less expensive as it doesn’t require as much handcraft and time but the price thomas sabo silver of engraving usually depends on the number of characters and the kind of design you choose. Corporate gifts are also among our engravable range where we can engrave company logo or any required design or text.

  VastaaPoista