25.10.16

Kirjaesittely: Oma Koppa 365
OMA KOPPA 365
Virpi Marjaana Siira

Nyt en kyllä tiedä ees mistä aloittaa. Miten kuvailla tätä kirjaa? Erilainen. Kummallinen. Suurpiirteinen. Aivan härö
Ei seesteisten ja monimutkaisten ohjekirjojen ystäville. Tai ehkä heillekin, kannattaa vilkaista edes. 
Oma koppa 365 on kirjailijan kolmas kirja. Neliö- ja ympyräkirja ovat saaneet jatkoa mandaloilla. Tässä kirjassa virkattu mandalakukka taipuu moneen. Ei uskoisi miten moneen!

Edellisten kirjojen tuttuun tapaan ohjeet ovat suuntaa-antavia inspiraatioita eikä tarkat lankalaadut ja koukkukoot ole laisinkaan oleellisia. Tämä nurinkurin luettava kirja on inspiroiva ideapankki mistä löytyy tekemistä vaikka vuoden jokaiselle päivälle. 

Virkkaa mandala päivässä ja katso mitä syntyy. 
Kirja noudattaa aiemmista teoksista sekä Oma Koppa-blogista tuttua visuaalista linjaa. Suurpiirteistä meininkiä mustalla taustalla. Sarjan edellisestä osasta olen kirjoittanut täällä

Kaikki tämä hulluttelu on mielestäni vain hyvä asia, rakastan inspiraatioteoksia enkä juuri koskaan noudata ohjeita orjallisesti. Tässä kirjassa ohjeet ovat tosiaan vaan suuntaviivoja. Mukana on muutama värityskuva myös minkä avulla voit suunnitella oman mandalasi värimaailman. 

Kirjassa ei perehdytä virkkauksen perusteisiin eikä kaaviotkaan noudata normaaleja virkkausmerkintöjä. Ohjeista löytyy peittoja, vaatteita ja sisustusesineitä. Miltä kuulostaisi virkattu frisbee? Entä nurmikonpaikka?
Arvostelukappale. WSOY 2016. 

(Sadannen kerran anteeksi kuvien laadusta. En tosiaan omista toimivaa tietokonetta nyt ja olen kännykän varassa. Tän asian toisteleminen on ehkä ärsyttävämpää kuin huonot kuvat. Hups. Sori. Tsori tsori.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti