22.6.16

Vyyhti


Kävin pikavisiitillä Helsingissä parisen viikkoa sitten ja oli käytävä esim. Töölössä. Voi hitsi voi harmi että sattumalta lempparilankakauppani Vyyhti sijaitsee myös kyseisellä alueella! Melkein pakkohan sielläkin oli sitten käydä pyörähtämässä. 

 

Dropsin langat on aika korkealla mun suosikkilistalla ja käytän Vyyhdin nettikauppaa nykyään aina dropstarpeiden täyttämiseen. Puodissa on edulliset postikulut ja nopea toimitus eli el bueno!

Bongasin muuten just että nettisivuilla on aika hyvät alet! Suureksi suruksi töölöläisille, Vyyhti lopettaa kivijalkapuotinsa Ruusulankadulla mutta nettikauppa jatkaa samaan malliin tulevaisuudessakin. Terkkuja Vyyhdin Sannalle, oot huippu!
Mukaan tarttui loput harmaat BabyAlpaca Silkit hyllystä, etteivät ihan yksinäisiksi jääneet. Kotoa löytyi muistaakseni ennestään jo kuusi kerää samaa lankaa. Alkuperäisissä suunnitelmissa oli Boxy tästä langasta, katsotaan mitä tuleman pitää. Ostin myös hieman puuvillaa projektiin joka oli kesken, voisin esitellä sen seuraavassa postauksessa. 

Mikä teidän lempparipuoti on?


Kasperin häntä auringossa. Olkaa hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti