2.12.15

Mielen väritMIELEN VÄRIT
Inspiroiva värityskirja haaveilijoilleKoska olen hemmoteltu pilalle, ystäväni lahjoi minua hyvin erityislaatuisella värityskirjalla. 


Mielen värit on Heli Leväsen taituroima omakustanne mikä erottuu monista markkinoilla olevista värityskirjoista tyylillään. Kuvat ovat jollain tapaa hieman maagisia ja pidän kovasti kotitekoisuuden fiiliksestä, piirustusjäljessä on rouheutta jäljellä. 

Värityskirjaa myydään taiteilijan omassa verkkokaupassa: Athene Nocturna.

Kuva-aiheina on eläimiä, kasveja ja mandaloita. Kirjassa on 28 isoa värityskuvaa laadukkaalle ja paksulle paperille painettuna. Kuvat on painatettu vain yhdelle puolelle sivua joten ei ole pelkoa siitä meneekö tussit läpi tai kastuuko sivu vesiväreillä maalatessa. Kuvat on myös helppo esimerkiksi kehystää eikä tarvitse valita kumpi puoli sivusta on kivempi.
Tykkään siitä että kuvissa on ihan pikkaisen isompiakin alueita väritettäväksi eikä vain aivan pientä piperrystä pelkästään. Yksityiskohtia ja laajempia kohtia on hyvässä suhteessa toisiinsa, oikein hyvä! El bueno! Aplodit!
Uutuutena taiteilija on julkaissut myös toisen erityisen kiinnostavan värityskirjan joka on noussut suureksi hitiksi.  Kyseessä on mieletön värityskirja, MONSTRA KALEVALA - värityskirja Kalevalan olennoista. 

kuva lainattu Salakirjat-verkkokaupasta

Kirjaa saa ostettua Salakirjat-verkkokaupasta. Suosittelen lämpimästi vilkaisemaan kyseistä opusta. Yritän tässä itselleni kovasti perustella että miksi ihmeessä tarvitsisin vielä yhden värityskirjan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti