30.10.15

Virkkuri MemoSorruin uutuuteen. Tavatessani Molla Millsin kirjamessuilla hän esitteli uunituoretta Virkkuri-sarjan tulokasta. Muistikirja virkkaajille!

Muistikirjaan piirretään omia kuviovirkkauskaavioita. Sivuja on kahdenlaisia. 


Pyörönä virkattavien asioiden suunnitteluun sopivia. Ja tasona virkattavien juttujen piirtämiseen sopivia. 


Takakannessa pikkuinen ohjeosio perusjuttuihin. 

Kirja on tehty yhdessä töölöläisen paperikauppa Putinki oy:n kanssa. Kirjamessuilla Putingin osastolla muistikirjalla oli hintaa 17,50€. Kirja on kovakantinen, sivuja on 126 ja koko on A5.

edit: löytyy ainakin myös Titityyn nettipuodista! 14,90€ Muistikirjafriikiltä huomioita, sidonta ja paperi ja kansimatsku yhdessä tekee tästä tosi laadukkaan muistikirjan. Muistikirjoina omia lemppareita on Moleskinet mitä löytyykin jo iso pino, niiden hinnat pyörii Suomessa samoissa lukemissa. Tietysti ihan pikkiriikkisille muistiinpanoille ostin samalta messuosastolta pikkiriikkisen muistivihkosen, ihan muille hommille kuin virkkauskuvioille.
Pieni muistivihko on Polkka Jamin
Muistikirjaa saa tilattua ainakin sähköpostilla Putinki oy:n sivuilta
Parhaiten pääsin testaamaan muistikirjaa piirtelemällä itse yksinkertaisen kuvion. En ole muuten kirjovirkannut ikinä ennen, tulihan sitäkin samalla opeteltua! Tasovirkkauksen kaaviosivuissa on kätevästi jaoteltu ruudukot ja silmukkamäärien laskeminen on todella helppoa. 
Ensimmäinen kirjovirkkaus räpellys. Mitähän tästä voisi tulla?


1 kommentti:

  1. Kiitos, kiinnostava nähdä muistikirjan sisälle ja käytännön esimerkit. Virkkuusta pussukka, tai mahtaako riittää päähineeksi. Kiva noin seinänkin koristeena ;-)

    VastaaPoista