29.10.14

Elisa KirjaEnsisijainen valintani lukemiseen on ihan perinteinen kirja. Tykkään nuuskia sivuja ja rapistella paperia. Eikä paperikirjasta lopu akku! 

Rakkaus paperikirjoihin ei kuitenkaan tee muista vaihtoehdoista huonoja. Itse kuuntelen paljon äänikirjoja neuloessa ja piirtäessä. Ja tiskatessa! E-kirjoja olin tähän mennessä lukenut kokonaisen yhden. 

"Books are no more threatened by Kindle than stairs by elevators."
                                                                                             - Stephen Fry

Olikin siis kivaa käväistä kirjamessuilla Elisa Kirjan vieraana hemmoteltavana herkuilla ja höpöttelemässä sähköisestä lukemisesta. 
Huomio neulojat, Elisalla on muuten aikasta paljon äänikirjoja myös! Lämmöllä suosittelen kokeilemaan neulomisen kaverina. 


Tykkään omituisen paljon ominaisuudesta että sivu kääntyy e-kirjassa. 

Sain Elisalta koodin millä voin testata e-kirjan lukemista heidän palvelussaan. Ei ollut muuten ihan helppo nakki, valikoimaa on runsaasti! Päädyin kuitenkin Varistyttö-kirjaan mitä olin hypistellyt jo messuilla ja käynyt kuuntelemassa trilogian kirjoittajien haastatteluakin. 
Kerkesin ahmimaan kirjan jo heti messujen jälkeen. En lue kovin paljoa dekkareita joten en osaa vertailla kovasti muihin genren kirjoihin. Piti jännityksessä kyllä ja kirjan halusi lukea nopeasti loppuun. Jonotan tokaa osaa jo kirjastosta, varmaan kannattaisi laittaa kolmaskin tilaukseen samalla. En voi suositella kirjaa herkemmille lukijoille, aihepiiriin kuuluu vahvasti pedofilia ja raaka väkivalta.  

Tykkään enemmän kuin uskoin e-kirjan lukemisesta iPadilla. Helppoa lukea makkarissa missä on toistaiseksi surkea lukuvalo ja se millä sivulla kirjassa mennään synkronoituu näppärästi kännykän kanssa mistä voin jatkaa lukemista jos iPad sattui vaikka unohtumaan keittiöön ja olen jo mukavasti peittojen alla makkarissa! 
Ei pidä aliarvioida laiskuuttani. 

Elisa Kirja ei mitenkään pyytänyt minua blogaamaan aiheesta. Ihan ite hotsitti!

2 kommenttia:

  1. Vertaus portaat/hissi on hyvin osuva! Erilaiset vaihtoehdot lukea kirjaa täydentävät hyvin toisiaan.

    VastaaPoista