28.9.12

Loota
Kysyin vähän eri tyypeiltä että mistä voisin blogata. Vähän jäässä tämä meininki kun blogitauko oli niin kovin pitkä. Ehdotuksia tuli monia ja ne myös kuultiin! Yksi ehdotuksista oli esitellä käsilaukun sisältö. En (kehdannut) kuvata sitä vielä mutta aloitetaan pehmeällä laskulla! Nappasin sohvapöydältä mun pienen romulaatikon ja harjoittelin paljastamalla sen sisällön.


Itse laatikko on Tigerista ostettu.


Ylempänä näkyy musta pieni kansio missä on tiputarroja ja hiiritarra. Se on tämä! Pieni arkistointikansio missä säilytän pieniä tärkeitä lappusia kuiteista käyntikortteihin.

Virkkuukoukku, ehjä silmukkamerkki, hajonnut silmukkamerkki (snif), Chibi ja jämäkerä Wollmeisea. 

Juomapillin pätkä ja kuva kuuluisista apinoista.
What?


Sormuksia.

Suojakotelo iPhonelle. 

Hiusklipsejä ja nenäliinoja... Tigerista! Alatteko huomaamaan pientä teemaa tässä? Viereiseen kauppakeskukseen avattiin tuo ihana puoti parisen kuukautta sitten. 


Muistikirja, pikkuinen moleskine. Wonderyarns-lankakerhossa mukana olleet saivat tämmöisen!


Kyniä. 


Rasvoja kuivakalle tyypille. Garnierin joku päivävoide ja lempparihuulirasvoja. Apteekista Bepantholia ja ihanaa mangoista huulivoidetta. 

Viimeisimmin käytetyt kynsilakat. Mustan päällä glitteriä, aluslakkana Seche Base ja päälilakkana pikakuivattava Seche Vite. Tadaah! Mitä pitäisi karsia? Ei tunnu menevän kiinni.
Apinakuvista en luovu!

(postausideoita saa muuten jättää kommenttiboksiinkin jos haluatte jotain tiettyä! Neulejuttujakin on tulossa vielä, heti kun jotain valmistuu.)


2 kommenttia:

  1. Karsi värilakka, glitterilakka ja isoin sormus! Tilaa uudelle mahtikamalle.

    VastaaPoista
  2. Mäki haluun tollasen värikkään lajittelujuttusen!

    VastaaPoista