4.10.10

Lokakuu

IMG_9290

Tere!
Kummempaa asiaa ei taaskaan ole, mutta päivitetään nyt ihan vaan siksi että voin!
Syksy on kivoin vuodenaika kaikista, lokakuu lempikuukausi. Neuleflow on palannut, mitään ei tosin ole vielä valmistunut. Uusia neuleita hyppää puikoille jatkuvasti ja kivaa on.

IMG_9271

Lanka, se vasta kivaa onkin! Kuvassa Markkalankoja odottamassa vyyhteämistä ja kuvaamista ja sitten myymistä.

IMG_9253

Tämä peitto olisi aivan ihana syysilloissa. Virkattuja paloja on todella paljon, mutta vain osa niistä on ommeltu yhteen. Maailman tylsintä ja tyhmintä hommaa! Seuraavalla kerralla teen toisin.

Kuten viime postauksessakin mainitsin, olen yrittänyt vähitellen rempata uutta vuokrakotia. Pahin kohta on edessä... isompi kylpyhuone. Kuvassa todistusaineistoa kamaluudesta.

IMG_9285

Täytyy sanoa että tässä kuvassa kaikki näyttää jopa paremmalta kuin oikeasti. Mintunvihreät seinät yhdistettynä vaaleanpunaisiin kaakeleihin. Järkyttävä peilikaappi ei näy kokonaisuudessaan, mutta se on päällystetty marmorikuvioisella muovilla. Miksi, oi miksi? Peilikaapille saattaa käydä vahinko (vahinko sisältänee lekan) mutta kaakeleita en voi vaihtaa enkä niitä ala maalaamaankaan. Mintunvihreästä on päästävä eroon, palaan asiaan kun keksin jotain järkevää.

Inhorealismista...inhorealismiin. Kamerasta löytyi kuva myös mun neulenurkkauksesta. Ilman siivouksia tai lavastuksia. Sori äiti.

IMG_9273

Pakolliset kissakuvat!

IMG_9256

Vimma on nätti.

IMG_9242

Solmu on riiviö.

10 kommenttia:

 1. Sympaattinen neulenurkkaus ja niin kovin kauniit kissat!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että joku muukin on syksyihminen kuin mä! :) aina vaan kesää kehuvat, ne muut...
  Toi peitto näyttää aivan mielettömän ihanalta, joten ompelepas nyt äkkiä ne lappuset yhteen! Aattele kuin se sopis tuohon neulomisnurkkaukseen.. Hassua, kun mulla menis suurin aika tuohon virkkaamiseen, ompelu olisi siihen verrattuna jo lepoa, mut kuka tyykkää mistäkin :)
  Hauskaa muuten kun postasit taas. Kun löysin tän blogin niin luin kaikki postit ja nauroin ihan kipeenä, kissojen toilauksia ja ylipäätään vaan iloista luettavaa!
  Ode

  VastaaPoista
 3. syksy <3 solmu <3 markka <...... PUSPUS

  VastaaPoista
 4. Hrr, vessa sai aikaan vilunväristyksiä. Varsinkin tuo peilikaappi from hell. Hrrrrrr.

  Ihania kisuja. <3

  VastaaPoista
 5. I love the Autumn colour of your wool....:)

  Cute cat photos...:)

  VastaaPoista
 6. tilkkupeitto näyttää aivan ihastuttavalta. Mun lempparivärit! ;-) syksy on ihanaa aikaa ja luulen että se on monen neulojan lempparivuodenaika. Saa taas neuloa sydämensä kyllyydestä pehmeää villaa, alpakkaa jne. (eikä olo tunnu yhtään höntiltä niinkuin kesällä - jos puikoille ottaa paksua alpakkaa...) Onnea uuteen asuntoon!

  VastaaPoista
 7. Kauniita ja kutsuvia lankoja :) Ihana neulomisnurkkakin, mutta kamala kylppäri. HUh. Eiku maalikauppaan ostamaan Luja-maalia sävytettynä. Sitä saap laittaa kylppäriin ku siinä on homeenestoaineita. :)

  Joku ei ilmeisesti kestäny omaa kuvaa vaan halus marmoria. HUh uh. :D

  VastaaPoista
 8. Ihania värejä niin vyyhdeissä kuin peitossakin! Syksy on paras vuodenaika, väreissäkin. Kissat on nättejä:)

  VastaaPoista
 9. Neulenurkkaus näyttää kovin tutulta. Kulmasohvat ja ikkunalaudat on meilläkin osoittautunut käteväksi :D! Peiton alkukin näytti tutulta väreiltään. Minä vaan jo luovutin, kun aattelin että se on vaan kissan karvoissa sitten eikä tuo virkkuu niin mukavaa ole kuin neulominen. Ja vessa...oi vessojen vessa. Jos nuo kaakelit olis edes ruskeet, niinku kuva valehtelee, mutta ei..jollakin ollu värisilmää!

  VastaaPoista
 10. OI IHANUUTTA!!<3 totaalisesti rakastuin blogiisi! Aivan mielettömän hienoja kuvijaa käsitöitä. Ja lankoja!! Ja kissat ovat suloisia!<3 Kiitos paljon, tekstisi piristivät! :)

  VastaaPoista