21.9.09

Huiveja ja pikkuisia uutuuksia mulle


edit: markkalankaa

Kaksi täysin mahdotonta kuvattavaa, uudet huivikaulurini.

Molemmat syntyivät siitä että otin vaan käsiini randomlankaa ja isot puikot. Aloin neulomaan ilman mitään mielikuvaa lopputuloksesta.

Molemmat huivit ovat myös erityisen kivoja, mutta työläitä kuvattavia! Muistikortilta katosi (tahallisesti) juuri varmaan sata kuvaa missä yritin kuvata itseäni huivin kanssa.
Mulla on kaukosäädin kameraan. Silti tämä oli jotenkin täysin mahdotonta.


IMG_7641

IMG_7639

IMG_7603

Ensimmäinen huivi on neulottu nauhamaisesta bambulangasta, Ribboosta. Muistaakseni kolminkertaisena, mukana kaksinkertaista Vivaldia. Menee kaulaan yksinkertaisena, kaksinkertaisena ja kolminkertaisena. Mahtava neule, yksinkertainen ja monikäyttöinen.


IMG_7602

IMG_7638

IMG_7647

IMG_7645Toinen huivi on todella kummallisen mallinen mutta yllättävän toimiva. Tässä Gedifran Fashion trendia kaksinkertaisena ja neulomista totaalisen vapaasti. Ei mitään suunnitelmaa, kunnes päättelin kappaleen ja päätin kietoa sen kaulaani. Toimiva ja monikäyttöinen tämäkin, ehkä pistän jonkun malliksi joku päivä että saan vähän parempia kuvia.

IMG_7601

Välikuvana kirppiskamoista askarreltu uusi taulu.

Pikkuriikkistä shoppailua. Köh.

IMG_7604

Amazing flying cats!-silmukkamerkit + nautaeläin bonuksena. Täältä.

IMG_7649

Soma virkkuukoukku. Täältä.

Jätin parhaan viimeiseksi.
MINUN! Kramox lähetti mulle ihanan käsinkehrätyn yllätyksen. On se niin kiva tyyppi. Mulla ei oo ikinä ollu tämmöstä ihanuutta. Iih.

IMG_7607

10 kommenttia:

 1. Hauskoja kaulureita:) Ja tuo lanka aiheuttaa kuolaamista täällä ruudun takana.

  VastaaPoista
 2. Kaulurit näyttää kyllä tosi mainioilta. Tykkään tuosta oranssista tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Kummallinen on aivan loistava :). Toimivaa tajunnanvirtaa.

  VastaaPoista
 4. Siehän voisit tehdä tuosta kaulurista ohjeen...

  VastaaPoista
 5. Kummatkin huivit näyttävät tosi hauskoilta ja todellakin toimivilta! Ottaisin mielelläni ne vaikka hoitoon itselleni ;) Minäkin toivoisin jotain suuntaa-antavaa ohjetta tuohon hassumman malliseen :)

  VastaaPoista
 6. Kaulurit on ihan parhaita! Ei keiku ja liehu ja valu niin kuin huivit, istuu aina hyvin takin kauluksen kanssa ja se lämpö, se lämpö... :)

  Ihan huippuja muuten noi elukkasilmukkamerkit! :D

  VastaaPoista
 7. Vitsi ku mä pysyisin perässä, et koska sä oot värjänny ja myymässä lankaa. Mä haluisin jotain hmmmm..hmmm..tummanpuhuvaa, mut jotain kivaa sävytystä...
  Ja sit tietenkin Petroolin sininien monella sävyllä ois kiva.

  VastaaPoista
 8. Mahtavia silmukkamerkkejä :D Ja tuo lanka, miksi se on mun värinen eikä se ole silti mun?

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo pitkäruskea(vai musta?)ympyrähuivi. Millä tekniikalla teit sen? Käytitkö pyöröpuikkoja vai yhdistelitkö paloista? On ollut tässä jo pidemmän aikaa nimittäin tarkoituksena tehdä tuommoinen..

  VastaaPoista
 10. Iiiik, ihania, liikaa ihanuutta kerralla! Mahtavat kaulurit! Saako sitä ensimmäistä kauluria apinoida? Sulla on niin hyviä ideoita aina, et kaikki omat oivallukset tuntuu ihan tylsiltä :D

  VastaaPoista