22.6.09

Lipasto

Tän piti olla tosi hieno esittely ja blogaus, fanfaarien kera.
Lopputulos ei vaan ole ihan sellainen kuin piti. Esitellään silti.


IMG_6665

IMG_6673

IMG_6678

IMG_6679

Otettiin mökille mukaan valkoinen rähjäinen lipasto joka ostettiin uusiokeskuksesta. Halvalla. Joku on muuten hajottanut tietokoneensa tässä välissä joten ennen-kuvaa ei nyt valitettavasti ole saatavilla.

Ostin räimeän turkoosia maalia ja pistin hioen mökkikalliolla! Laatikon sisukset jäi maalaamatta vesisateen takia, mutta ne voi ehkä maalata yksitellen vaikka kylppärissä kissoilta piilossa.

Puisen lipaston sivuseinät oli vanhaa kunnon vaneria, joten päätin päällystää ne Ikean lahjapaperilla. Lopputulos on kurttuinen. Kaukaa katsottuna kaikki näyttää hienolta, lähempää tarkastelua liimaus ei oikein kestä. Mutta ei hätää!

Jo ennen papereiden liimausta saatiin paljon ideoita. Paperin voi gessota ja maalata akryylimaaleilla taideteoksia sivuille. Tai päällystää uudella paperilla aina mielen mukaan. Tai vaikka tehdä mosaiikkityön lipaston reunoille!

Lähiaikoina, sen tarkempia ajankohtia ilmoittamatta, blogissa tapahtuu ehkä pientä yllärimyyntiä.
(En uskalla luvata mitään tarkkoja ajankohtia "hieman" epävakaan aateekoon takia)

Ainiin. Ja kuvitelkaa tähän kivat shibuisockista neulotut vihreät kämmekkäät mihin on kirjailtu kukkasia. Kaveri vei ne käsistä ennen kun sain napattua kuvaa.

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan niitä kämmekkäitä.

  VastaaPoista
 2. Hieeeeno. Ei haittaa kurtut yhtään.

  VastaaPoista
 3. Upea lipasto. :o) Ei sitä nyt nenä kiinni tuijotella, joten loistopeli! Mä kumminkin myöhästyn taas myynneistä.. *nimim. joka kerta tähän mennessä*

  VastaaPoista
 4. No ihan huippuhieno on kurtuista huolimatta! Hyvät on värit!

  VastaaPoista
 5. Oi miten hieno!
  Meinasin tieks ostaa ton väriset housut tänään. Siis tommoset erittäin räimeän turkoosit!

  VastaaPoista