12.5.09

Sortumisia

Lupasin esitellä korviskaappia sisältöineen päivineen, mutta joku korvisinnostunut on vähän tilaillut koruja viime päivinä...Joten odotellaan eka että ne tulee ja tehdään sitten parempi katsaus.
Muutamia uutuuksia kuitenkin.

IMG_5841

Täältä.

IMG_5843

Täältä.

IMG_5848

Jupun albumi on viimein ilmestynyt! Edullisesti Sammakolta, ilman postikuluja.

IMG_5850

Tylsin peruspipo, otetaan speksit talteen kuitenkin.

Lanka: Novita Tiina, 115 grammaa
Koukku: 6 mm


Öisiä tuokiokuvia.

IMG_5828

IMG_5783

11 kommenttia:

 1. Voi ihanuus mitä muitakin juttuja tuolla veryvintage.etsy.comissa on! Pitää ehdottomasti laittaa muistiin osoite:)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin tilattiin jo korvikset, tosin eri putiikista. Jahka tili tulee, pitänee visiteerata tuossa sinunkin vinkkaamassasi osoitteessa. Kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 3. Iiiiiiiiih noita siilikorviksia! :D

  VastaaPoista
 4. Ihania korviksia. Ja Porvoo on vaan niin kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ihania korviksia! Pitäis taas askarrella vähän lisää itse, kun on taloudellinen taantuma... Tärkätystä pitsistä tulee kivoja!

  VastaaPoista
 6. Ihanat siilit :)

  Harmi, että en itse osaa enää juurikaan käyttää korviksia. Yli 10 vuotta sitten atooppinen ihoni oli parin vuoden ajan niin huonona, että en voinut käyttää koruja ollenkaan. Sen jälkeen en ole enää osannut enkä uskaltanut käyttää korviksia kuin joskus ihan harvoin vain.

  Älä sie murehi tai saa alemmuuskompleksia siitä, jos ei tunnu neulerintamalla etenevän. Kaikillahan meillä niitä kausia on. Toisinaan syntyy ja toisinaan ei. Mullaki tuntuu innostus taas vaihteeksi jäähtyvän, kun on ollut viime aikoina niin aikataulutettua neulomista, että on saanut ajoissa valmiiksi.

  VastaaPoista
 7. Toi Etsy on paha paikka, täynnä kaikkea ihanaa mitä on pakko saada!
  Viitsisitkö muuten heittää pientä vinkkiä paikoista Porvoossa, joissa innokkaan neulojan/ompelijan kannattaa/täytyy käydä. Ompeluseuramme aikoo viettää ensi lauantain niillä nurkilla :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos välikätenä toimimisesta! <3

  Sulle on haaste Lankakirjassa. :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään sun blogista. Käyppä hakemassa awardisi blogistani. Toimintaohjeet: Mene blogiini, kopioi sieltä kuva omaan blogiisi, nimeä blogit joille sinä hlauat antaa tunnustusta ja ilmoita heille. Linkitä blogiisi keneltä sait ja kenelle annoit tunnustuksen. Tämähän on sitten tietysti ihan vapaaehtoista.

  VastaaPoista