1.2.09

Markkalankaa ja raitasukat

365. 29

Tavissukat
Lanka: Austermann Step, raidallinen sekä 11 grammaa mustaa steppiä
Puikot: 2,5 mm
Muuta: Mies ja Solmu hajotti nämä sukat yhteistyönä yhden päivän jälkeen. Yhden! Iso reikä varpaassa! Sen toki sai korjattua, mutta hittolainen sentään.

Markkalankaa piti pasahtaa myyntiin juuri ennen hamsterikuukautta muutama keränen. Mutta kiitos rikkinäisen tietokoneen ja minuun iskeneen mystisen raivostuttavan flunssan, jäi tämä tekemättä.

Maaliskuun alussa sitten.
Täältä voi bongailla sillä välin jotain pientä...


(etsyn käyttäminen on hirmu helppoa ja ilmaista...tai no. Tavallaan. Se paikka on täynnä kaikkea ihanaa ja fantastista, ehkä siihen sinänsä kuluu rahaa. Myöhemmin voin laittaa blogiinkin vielä ihan normisti lankoja myyntiin jos kaikki ei halua paypalia hommata ja etsyyn liittyä. Palautetta saa antaa tästä järjestelystä!)

8 kommenttia:

 1. kerrankin taian ehtiä ostaan ennenku kaikki menee. :) en oo kyllä etsyä ennen käyttäny..

  VastaaPoista
 2. En omaa PayPalia enkä nettiluottokorttia..

  VastaaPoista
 3. makepeace75: Ei hätää! Laitan maaliskuun alussa viimeistään lankaa ihan blogiin myyntiin jos kiinnostaa! Ihan tilisiirrolla.

  VastaaPoista
 4. Ainahan se kiinnostaa. :o) Tähän asti olen myöhästynyt hiukan joka kerta. Grr!

  VastaaPoista
 5. Pakko varmaan tilata markkalankaa... etsy on ihan superpaikka, välillä musta vaan tuntuu, että ylläpidän koko mestaa. :)

  VastaaPoista
 6. Mieluummin kyllä ostaisin ihan blogin kautta, helpompaa niin... Ja voisiko nöyrästi pyytää ettet laittaisi uutta ihanaa lankaa myyntiin ennen kuin vasta maaliskuussa, kun Lankahamstereihin osallistuvana en saisi ostaa helmikuussa lankaa vaikka se olisi kuinka ihanaa. ;)

  VastaaPoista
 7. hasbu:
  Vähän sama tunne, ehkä me kahdestaan pidetään jenkkien talous pystyssä myös?

  Aurora:
  Kyllä vain! Suunnitelmana oli olla niin kiero että pamautan heti maaliskuun ekana päivänä aamusta kasan lankaa myyntiin :D

  VastaaPoista
 8. Heippa!! mielellään minäkin ostaisin suoraan blogistasi tilisiirrolla, ei paypal'ia, ainakaan vielä..., etsykin outo maailma

  VastaaPoista