15.1.09

Punaista

Mun seuraava ostos voisi olla sellanen kaukosäädinhässäkkä kameraan. Itselaukaisin? Sillä nimelläkö se menee?
Uudet hermot vois olla ihan kivat, nää sukkakuvat on taas kerran vähän levottomia. Paikallaan pysyminen noin sekunnin ajan on selkeästi aivan ylivoimaisen vaikeaa.

Sockmocksocks

Minun uudet sukat!

Malli: Oma
Lanka: Jitterbug värissä morello mash
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 165 grammaa

Sockmocksocks

Omasta päästä tempaistu, tosin monia eri ohjeita hyödyntäen.

Sockmocksock

Mallikuvion ajatus lähti tästä myssystä, muokkailin ihan vähäsen vaan. Kantapää napattu Baudelairesta. Aloitus on samanlainen minkä tein Bacchus-sukkiin.
Varpaille näissä sukissa on ihan vähän liikaa tilaa, höh! (sori, ravelrylinkkejä)

Sukkiin oli myös tarkoitus käyttää kokonaiset 200 grammaa lankaa, mutta edelliset jittersukat hajosi kesken näiden sukkien neulomisen joten meni vähän pupu pöksyyn.

Sockmocksock

365. 15

Lopuksi Solmun aikaansaannoksia... Damn cat.

Ainiin!
Seuraavalla kerralla ilmoitan lankamyynnistä vähän etukäteen niin halukkaat kerkeää sitten mukaan. Ei ole ihan hetkeen tiedossa moista taas, mutta ehkä joskus!


7 kommenttia:

 1. Sukkien kuvaaminen ON hankalaa. Sukanpingottimet auttoivat minua siinä asiassa :) .

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat! Upea väri! Mulla kans ostoslistalla on jalusta ja kaukolaukaisin. Ja aikaa opetella kameran käyttöä. Mä en osaa vielä edes pienentää koneelle ladattuja kuvia :(

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, sukkien kuvaaminen on haasteellista. Pingottimet ovat ihan hyvä juttu, mutta kaikkia juttuja ei huomaa pingottimella. Pitää varmaan ostaa sellainen mallinuken jalka.

  Noille kissoille sattuu vahinkoja ja "vahinkoja" melko usein. Ei Solmu varmaan tahallaan ole tuohon törmännyt se oli vain raukan kulkureitillä kriittisellä hetkellä.

  Meidän vanhaherra ei muka pääse päiväaikaan sohvalle omatoimisesti, vaan vaatii nostajan. Kun sitten lamput sammuvat ei hyppykorkeudella tai -pituudella ole rajoituksia, kiipeäminenkin onnistuu loistavasti. Pitäisiköhän sille ostaa pimennyslasit?

  VastaaPoista
 4. Ja piti vielä sanoa, että tää on ainut "lankablogi" jota luen. Täällä on niin herkullisia värejä ja Solmu ja Vimma on mun ja mun miehen suosikit! :) Kiitos itsellesi!

  VastaaPoista
 5. Voitit blogiarvonnassani, laitatko meiliä: piatuononen at yahoo piste com

  VastaaPoista
 6. kauniit, punaiset, iih. :) surku kynttiläkippoa. :(

  VastaaPoista
 7. solmu modasi kippoon kissalle sopivan kalakuvion..

  kauniit sukat!

  VastaaPoista