29.12.08

Kamera, kämmekkäät ja katit


Moikka. Mulla on uusi kamera. Se on hieno ja upea ja mahtava. Vielä hienompaa olisi vielä jos sitä osaisi käyttää.
Ei siis upeita luomuksia tiedossa, nyt tekniikka on lähinnä "mistä mä painan? oho, tästä napista välähti joku valo. tuliko jotain?"


Solmu

Mikäli uusi kamera tuottaa ongelmia, omat kädet ei välttämättä ole paras ensimmäinen kuvauskohde. Kämmekkäät on kuitenkin valmistunut.

IMG_0240

Vimma

IMG_0288

Salamaräpsyillä mennään. Ignooratkaa värjääjän kynnenaluset. Kynnet on jo leikattu, lupaan!

IMG_0286


Malli: Oma räpellys
Koukku: 4,5 mm
Lanka: Drops Alpaca
Menekki: vähän yli 100 grammaa

Kämmekkäät saa koristuksia mahdollisesti myöhemmin. Mulla olisi ihania vihreitä maatuskanappeja, mutta en raaski käyttää niitä! Kirjottu pikkulintu olisi kanssa kiva.

Tiskirättiä mä metsästän...

Olenko maininnut täällä Solmun uudesta intohimosta? Tiskirätit. Solmu saalistaa tiskirätin ja tuo sen voitonriemuisena meidän jalkoihin ja jää odottamaan kehuja. Useita kertoja päivässä. Haluttiin tai ei.

Mä alan lukea kameran manuaalia ja kiroilemaan.
Kaikkeen sitä itsensä sotkeekin...


9 kommenttia:

 1. saalistaako hän vaan itsetehtyjä rättejä? vai mikä tahansa kelpaa? mun toinen kissoista saalistaa keittiöpyyhkeitä, mutta tod. sen takia että ovat samassa kaapissa kuin kissanminttu vaikkakin eri hyllyllä

  VastaaPoista
 2. Kiroilua täälläkin...uusi tietokone ja puhelin. Välillä on pakko vähän rentoutua neulomalla. Ajatele miten mukavaa on tiskirätti jaloissa eikä oikea hiiri:-)Saalis on kuitenkin tarkoitettu suureksi huomionosoitukseksi palvelusväelle!

  VastaaPoista
 3. :DD voi mikä saalis :) On se söpö kisu :)

  VastaaPoista
 4. Oikein nättejä kuvia olet räpsinyt noin udella kameralla .> Ensimmäinen ja viimeinen on ihania! Aika monella näyttää olevan joku vimma tehdä kämmekkäitä, itse taas hurahdin kynsikkäisiin täysin eilisillan jälkeen...

  VastaaPoista
 5. Harrastushan se on tiskirättienkin saalistaminen ;)

  VastaaPoista
 6. Hauskat kämmekkäät! Kivat ja uuden näköiset.

  VastaaPoista
 7. Onnea kameran johdosta.

  Meillä asuu aiempi versio samasta kamerasta ja lämpimästi suosittelen lisäsalaman hankkimista. Kerran se vain kirpaisee, mutta ilahduttaa aina kun ei ole valoa = Suomessa yli puolet vuodesta!

  Kuvaamisen iloa!

  ps. mä sain pukilta upouuden puhelimen, ja kas se lähti heti huoltoon, sillä kun ei voinut puhella lainkaan. Pikkuvikaa...

  VastaaPoista
 8. Hyvin istuvan näköiset kämmekkäät!

  VastaaPoista
 9. heheh, tiskirätin saalistaja. :D

  komiat on kämmekkäät, pitkät, läpimät.

  VastaaPoista