9.10.08

Stitchionary & Custom Knits


Olen pienimuotoisessa lankalakossa (joojoo, niinniin, seliseli) sillä lankaa on tullut joka ovesta ja ikkunasta parin viimeisen kuukauden (vuoden) ajan. Tuskin pitkäkestoinen lakko, mutta pakko pitää vähän taukoa että kerkee neuloakin niitä ihania lankoja!

Tuhlailun määrä on kuitenkin vakio, talouteen on tulvinut iso kasa Knitpicksin puikkoja... ja jotain niiden kaveriksi.

Debbie Bliss & VK

Puikkotilauksen yhteydessä ostoskoriin ihan vahingossa tippui myös Debbie Blissin uusi lehti, vaikutti tosi kivalta. Monta kivaa mallia, eikä muistaakseni ollut edes kovin kallis lehti. VK Holiday tuli tilaajille, jeeei.

Stitchionary vol. 1 & 2

Stitchionaryt on ollut haaveissa jo pitkän aikaa, tässä vaiheessa oon saanut haalittua itselleni osat yksi ja kaksi.

Custom Knits

Tässä yksi paras neulekirjaostokseni! Custom Knits pääsi yllättämään. Ravelryssa alkoi vähän aikaa sitten pyörimään ihania neulekuvia tästä kirjasta, melkein kaikki pääsivät jonoon. Kirja olikin kovakantinen ja aika paksu (odotin sellaista pientä lätyskäkirjaa).
Ihanien neuleiden lisäksi kirja sisältää ehdotuksia ja neuvoja jokaisen neuleen muokkaamiseen. Pikaisesti selaillen löytyi kai aika päteviä ohjeita neulesuunnitteluunkin. Kirja on jaettu osiin, ensin mittaillaan omaa kroppaa ja mietitään mitkä neuleet itselle sopii. Löytyy myös ohje miten tehdään sovitusnukke itsestään. Erilaiset neuleet on jaettu eri osioihin ja viimeisenä löytyy tosiaan paljon neuvoja oman neuleen suunnitteluun.

edit: sitä piti vielä hehkuttaa että kirjassa on aika paljon kokojakin! xs-xxxl.


En tiedä johtuiko myöhäisestä ajankohdasta tai kirjasta tai jostain ihan muusta, mutta inspiraatioita syntyi paljon. Liikaa!

Kannessa on muuten mun mielestä tyhmin neule, inhoan tuota nyöritystä. Ysäri alert!
(ja missä kaikkien housut on kuvissa?!)

Debbie Bliss (ja iso kasa optionseja) tilattu Celticovelta ja kirjat Bookdepositorysta.


I think i found Narnia!

Eilen kävin vahingossa syksyisessä Narniassa.

6 kommenttia:

 1. Kade! Moni malli, joka Ravelryssä on iskenyt, on paljastunut Custom Knits -malliksi, joten on se hankittava. Ja ykkösnumero Stitchionarystä on vaan luvattoman kaunis kirja. Senkin haluun!

  VastaaPoista
 2. Hih, mulle tuli tuosta alusta Jope show mieleen, vähän (paljon) jne.

  Täytyypä tutustua tuohon custom kirjaan, vaikutti mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 3. En olekaan vielä törmännyt tuohon Custom Knits -kirjaan. Kurkkasin Ravelryssä noita malleja ja olipa yllättävän monta minun silmääni miellyttävää neuletta samassa kirjassa. Pitänee hankkia jossakin vaiheessa omaan kirjahyllyyn. Ingenuen haluaisin tässä, heti ja nyt :) Siinä on niin ihana kaulus...

  VastaaPoista
 4. Eikö olekkin ihana kirja tuo Custom knits!!

  VastaaPoista
 5. Voi ei, minäkin kuolasin tuota Custom Knits-kirjaa!
  Nyt sen tietenkin joutuu ostamaan, kun noin sitä kehuit...Montakohan kirjaa mulla taas onkaan hankintalistalla...tai ehkä parempi, ettei laske;o)

  VastaaPoista