23.8.08

Jittersukat

Johan nyt on! Postauksia satelee, kolmena päivänä putkeen.

Uutta valmistui taas. Ostin elämäni ensimmäisen jitterbug-vyyhdin jokusen aikaa sitten. Pyörittelin monia mahdollisia sukkamalleja päässäni, mutta päädyin kuitenkin tekemään ihan tavalliset sileät sukat.


IMG_3784

Malli: Ei mallia, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus.
Lanka: Colinette Jitterbug, väri Bilberry
Puikot: 2,5mm


kollaasi

Kuvaus oli taas haastavaa, kahdestakin syystä. Malli (allekirjoittanut) ei näköjään malttanut poseerata räpiköimättä. Langan väri aiheutti myös vaivaa, oma kamera ei halua tunnistaa violettia väriä. Alin kuva lähimpänä totuutta, mutta ei kuitenkaan.

IMG_3785

7 kommenttia:

 1. hieno räpiköinti kollaasi :)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia! Tykkään ihan julmetusti noista semi-solid langoista, niistä tulee niin kauniin eläväpintaisia sukkia!

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat! Ja lanka on kyllä ihanaa. Violetti on tosiaan aika haaste kameralle, itse olen joskus yrittänyt taltuttaa sen kokeilemalla erivärisiä taustoja:)

  VastaaPoista
 4. Pystyn kuvittelemaan ihanan värin. :o) Kivaa, että joku muukin tykkää violetista. Mullakin on pari vyyhtiä Jitteriä, mutta koska olen kuullut, ettei se kestä sukkina, koitan keksiä siitä jotain muuta ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat, muutenki sulla on täällä valmistunut kaikkea kivaa! Violettia ei kyllä saa sitten kuvattua millään, mie tein kans vasta oikein tummanvioletista mohairista neuletta, ja kuvissa se näyttää lähinnä siniseltä vaikka mitä yritin. =)

  VastaaPoista
 6. Sininen/violetti ei yleensä ole minun värini mutta nuo sukat ovat todella kauniit. Jitterbugin sävyt ovat yleensäkin i h a n i a :) .

  VastaaPoista
 7. kauniit. hieno lanka ei välttämättä vaadikaan seurakseen mitään erikoista mallineuletta.

  VastaaPoista