11.3.08

Shoppailumania!


Editedit. Se on täällä! Uusi Knitty.


Faniclubilaisille ensiksi Vimma riiviöimässä.

Ja sitten. Materian täyteinen kuvapläjäys.
Mitään ei ole solmulandiassa valmistunut, mutta kovasti uusia töitä on aloiteltu. Kumma juttu! Samaa tautia havaittavissa muuallakin.

Ostotahtia ei edes viikon kipeänä olo hillinnyt.
Bookdepository on taas kuullut mun kutsuhuudon.

Ensimmäisenä ihastutta stitch-it kit. Sisältäen...Ohjekirjasen, silitettäviä kirjontamalleja, kaksi teeliinaa (mitä on teeliinat, mihin niitä oikein käytetään? Hmm.), kirjontalankaa, kirjontakehikko ja neula.
Toinenkin kirjontakirja sattui haaviin.


Kyuuto!-sarjasta mulla onkin jo amigurumikirja. Ei pettänyt tämäkään. Loistavia ideoita, ei ihan perinteisiä kirjontamalleja.
Vintage knits (ja joka kuvaan tunkevat Sivillat, huomasittehan te nyt varmasti ne?) tuli tilattua lähinnä tämän (klik) kuvan takia.

Tässä sama takki kirjassa, kirjailtuna.

Kirjontakuume iski, kiitos kirjojen. Mutta ehkä nyt neulon vähän noita keskeneräisiä.17 kommenttia:

 1. Aikauheen nättejä kirjomuksia. Kiva ulkoasukin, en oo sitä ehtinyt sannoo :)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana pläjäys! Kirjontakuume alkoi nousta täälläkin, mitähän keksis kohteeks... Noi kirjotut napit oli upeita, osaiskohan semmosia itekin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kirjonta-malleja olet löytänyt!! Tämäkin tahtoo kirjan...;-) Kirjonnaiset on aina olleet makuuni, ja noiden kuvien myötä toive-lista vain kasvaa:)

  VastaaPoista
 4. Mahtaisikohan multa tuollainen kirjonta sujua paremmin kuin ompelu...

  VastaaPoista
 5. ihanan eläväpintaisen näkäisiä nuo kirjailukuvat! hmm..teeliina..ei aavistustakaan mitä ne on! :D

  VastaaPoista
 6. Keksin teeliinojen merkityksen! Kun flunssaisena vietät iltaa teetä juoden ja neuloen, puikolla tee-mukin kaataen, voit pyyhkiä teet pöydältä teeliinalla.

  VastaaPoista
 7. eikös nuo teeliinat oo samoi ku meikäläisittäin keittiöpyyhkeet :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos materiapläjäyksestä! Inspiraatio on aina tervetullutta :)

  Terkkuja Vimmalle!

  VastaaPoista
 9. Vau mitä kirjoja! Tahtoo kans samanlaisia, vaikken osaa edes kirjoa. :)

  VastaaPoista
 10. ihania kirjoja ja muuta materiaa, tuo japanilainen kirjontakirja näyttää erityisen mukavalta, vaikka kirjonta ei edes oikein ole meikäläisen alaa...

  en pistäis hanttiin, jos vimma päättäis muuttaa mun luo asumaan.;) kissakuume vaan nousee, kun noin suloisen otuksen kuvia katselee.

  kiitos muuten kommentista.:)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania noi kirjontamallit!

  VastaaPoista
 12. Kirjontakuume noussut täälläkin :) Tuo Kyuuto!-kirja näyttää mielenkiintoiselle, kiitokset vinkistä.

  VastaaPoista
 13. Lueskelin iltapuhteena koko blogisi läpi.. :) aivan ihania juttuja puuhaat!!

  VastaaPoista
 14. Faniklubi kiittää kuvasta ja vierailusta ;) Terkkuja, silitystä ja rapsutusta aina ihanalle ja filmaattiselle Vimmalle! Voi, kun mullakin ois noin suloinen assistentti - ei varmasti alkaisi mikään työ tympiä 8)
  Postauksesi oli täynnä mukavia kuvatuksia, että tästä jos mistä saa kirjontainspiraatiota =) Sinähän voisit kirjoa jotain niihin lampunvarjostimiin - vaikka kissantassuja, jotka kiertää varjostimen ympäri *vinks, vinks*

  VastaaPoista
 15. Eksyin tänne sattumalta ja pakko mainita että kirjonta inspiroi minuakin! Kirjakaupan alemyynnissä oli joskus tammikuussa iso kirjontakirja ja harmitti kun ne oli viety käsistä heti ekana päivänä! Nypräysvilltystä näyttää olevan siis liikkeellä aika laajalti. :)

  Ihana tuo bambiaiheinen kirjontakuva!

  VastaaPoista
 16. joo, on ravelryssa kal siitä stetsonista, minähän sitä oon alulle yrittänyt saadakin.. vetäjäksi musta tuskin kuitenkaan on, hyvä jos ees alulle saan koko hattua mun virkkuutaidoilla..

  VastaaPoista
 17. no jaa.. en nyt tiiä oonko mikään nopee, mutta mun salaisuus on se että neulon illat pitkät töllöä kattoessani ja teen enimmäkseen sellasia töitä joissa ei vaan mee kauaa. siis niinku pipoja ja muuta semmosta pientä. :)

  VastaaPoista