21.12.07

Pipobuumi

Voi elämä mikä kuvausmestari on ollu taas toiminnassa. Mullahan ei tosiaan ole kotona tietokonetta, joten kuvat saattaa näyttää etäisesti siedettäviltä kameran ruudulla, mutta kun ne avaa isoksi niin totuus on toinen. Noh. Mennään näillä mitä nyt on. Teidän pitää käyttää vähän mielikuvitusta.


Ekana pipo. Ohje on MagKnitsin Hannah. 6mm bambut ja Gedifran fashion trend lanka. Pipo oli superhelppo ja supernopea tehdä. Poikaystävä osallistui valitsemalla napit.
Tokassa pipossa oli lankana ihana Frö, 100% suomenlampaan villaa. Vähän kutitteleva pipo tuosta otsalta. Malli on oma "keksin sitä mukaan kun teen"-räpellys. Tarpeeksi iso piilottamaan hiukset.
Taustalla räjähtänyt 70-luvun pyyhe, mitä käytän hiusten värjäyksessä. Eh. Ihanaa.


Sitten meidän onnenpotku. Meidän piti saada uusia hyllyjä, ja päädyttiin että Ikean expedit-hyllyt on sopivan halvat. Ja monikäyttöiset. Hinnaksi olisi tullut kuitenkin yli 100 euroa, mikä on meille hitosti. Ei olla ostettu muita huonekaluja uutena kuin meidän senkki. Alesta, senkin lakkasin uuden väriseksi. Kaikki muut on uusiokeskuksista, kirppiksiltä tai kavereiden kierrättämiä.
Kuitenkin. Onnenpotku tässä oli se että samana päivänä kun oltiin päätetty että nuo hyllyt ostetaan, kaupan seinällä oli ilmoitus. Myytävänä, kaksi tummanruskeaa expedit-hyllyä. Wohoo! Juuri oikean väriksetkin. Priimakunnossa ja tuli yli puolet halvemmaksi. Tapu tapu, kierrätys kunniaan.

Meille yritettiin myydä myös Klippan-sohvaa ja Lack-pöytiä ja hyllyjä. Ei kiitos. En inhoa ikeaa tai mitään, mutta tuntuu että kaikki kodit näyttää niin helposti ihan samanlaisilta. Ikea-kodeilta. Juuri noi kaikki hyllyt ja sohvat ja pöydät, samat kaikilla. Ei se mua muiden kodeissa häiritse. Mutta omassa häiritsisi.
Ei, en halua asua tylsässä sisustuslehdessä.

4 kommenttia:

 1. jipii uusille hyllyille! sattuipa säkä! :) mulla on klippan-sohva ja lack-hylly...tahtois pöydänkin.. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja pipoja! Kiva että oli hyllyonnea!

  Meillä on ollut Klippan-sohva sekä Lack-kolmionmuotoiset pöydät :D Expeditista olen tykännyt, mutta sitä ei (vielä) ole.

  VastaaPoista
 3. niinjoo se unehtui sanoa että komeita myysjä oot taas tehnyt! :) mulla taitaa tuo "ponnaripipo" ollakin ravelryssä jonossa.. :)

  VastaaPoista
 4. Heh, ei ne kaikki suklaat mulle itelle oo tietenkään, lahjoiksi ne taitaa mennä melkeen kaikki, hyvä jos itelle yks rasia jää..

  VastaaPoista