23.11.07

MyyjäiskamaaKeskiviikkona kostautui lapselliset leikit . Kokeilin kepillä minkälainen ääni lähtee, jos sitä keppiä vetää metalliaitaa pitkin. Kun en katsonut maahan, en huomannut että asfaltti loppui. Ja edessä oli iso kuoppa. Astuin kuoppaan ja naks, nilkkaan sattui pirusti. Pari päivää oon ollut nilkka turvonneena ja kipeänä . Kyllä. Tämä tarina on tosi. Kyllä. Olen 24-vuotias. Mut oli pimeetä! Joten olisin varmaan astunut siihen kuoppaan ilman leikkimistäkin.

Vuodepotilaana ei oo paljoa tekemistä ollut. Tein muutamat korvikset myyjäisiin, mihin aikaisemmin tein laukun. Tuotto siis koulun hyväksi.
Ja samaan paikkaan menee myös virkattu peruspipa. Mielenkiintoisen väristä tuo raitalanka. Persikan väriä yhdistettynä vihreään? Yöks?


edit: Pipon väri nyt ei oikein näy oikein.

editedit: Heh. Näköjään mun leikkiminen oli liian lapsellista, kaksi ihmistä poisti mut tämän entryn jälkeen suosikkilistaltaan :D Apua! Elkää hyljätkö minua.


7 kommenttia:

 1. kauniita koruja olet tehnyt. Olen tytölle yrittänyt muistuttaa kun on pimeetä ja liukasta että tarvii väroa. Ehkä tarvii itekin alkaa varota. Toivottavasti ei jalkasi ole pahemmin menny.

  VastaaPoista
 2. Pakko neuloa sohvannurkassa ;)
  Paranemista!

  VastaaPoista
 3. Auts, paranemisia! Kauniita koruja, jotkut ne vaan osaa!

  Hei, leikki pitää nuorena. Jokainen tarvitsee leikkituokion päivässä, aikuisetkin :D

  VastaaPoista
 4. voi sentään!Pikaista paranemista!

  VastaaPoista