17.10.07

Lohikäärme Puff


Hyvä asia: Jipii, paranin!

Huono asia: Tää alkaa vaikuttaa enemmänkin shoppailublogilta kuin käsityöblogilta. Tosin lähinnä käsityöaiheisia shoppailuja esittelen. Mutta silti. Jotain on tullut väsättyä, mikään ei vaan tunnu valmistuvan.

Vaihdoin muuten nuo auki klikattavat kuvat vähän isommiksi, lukijan vinkistä viisastuneena :)

Kävin moikkaamassa mummoa Riihimäellä. Ja pikkulinnut on laulellut että Riihimäellä olisi kirppis nimeltä Asado, jossa on paaaaljon lankaa.
Pakko se oli etsiä käsiinsä. Ja tottahan se oli! Lankaa oli kirppiksen joka nurkassa, ihan sekaisin. Paljon ihania lankoja, paljon ei niin ihania lankoja. Vanhoja novitan lankoja ilmeisesti suurin osa.
Ostosreissu meni vähän niin ja näin, oli hieman ylitarjontaa.
28 kerää, 25 euroa. Mummo epäili että hinnat on hieman noussut kun paikan suosio on kasvanut. Myyjä kertoi lankojen valtavasta suosiosta.


Mitä näistä syntyy? Täysi mysteeri. Saa ehdotella toki.


Menin myös Lidliin tutkimaan olisiko siellä vielä keittiövaakoja jäljellä. Epätoivoinen yritys, koska ne oli myynnissä monta viikkoa sitten. Mutta mitä! Sieltä löytyi kuin löytyikin vaaka, erilainen tosin. Tämä on kulki nimellä dieettivaaka. Pientä vihjailua mulle? Tällä voi laskea kaloreita ja jotain muuta tuollaista. Koneeseen on myös syötetty valmiiksi tuhannen tuotteen kaloriarvot. 86 grammaa laardia sisältäisi 800 kaloria. Nyt olen tässäkin viisaampi.

Sitten niitä kirjaesittelyjä. Nämä nyt ei varmaan ihan valtavasti sanoja kaipaa.
Puff on lohikäärme, niin iloinen... Nyt vaalenneet ja haalenneet ovat vanhat suomut sen...


7 kommenttia:

 1. Joo tiskikone on mahtikeksintö!
  Ei tuo kissinen oikeestaan muuten oo pissannu mut varmaan vähän merkkailee, sillä kun ostettiin kissiferomonia niin ei oo pissannut mihinkään :)

  VastaaPoista
 2. Heh, minäkin kävin Asadossa tänään ja erivärisiä Cottonelloja lähti minunkin mukaan. Mä ajattelin tehdä niistä raidallisen takin. Lankaa oli tosiaankin häkellyttävissä määrin. Pastellivärien ystäville jäi vielä paljon hamstrattavaa.

  VastaaPoista
 3. halvallahan nuo langat lähti vieläkin! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin värisiä lankoja eikä se hintakaan kuulostanut ollenkaan pahalta. Noistahan saa vaikka mitä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. ihanan värisiä cottonelloja :o
  aivan kerrassaan.
  ja nuo saapassukat, kikattelin niitä jo Heinissä eräs päivä :)

  VastaaPoista
 6. paljonko vaaka maksoi?

  VastaaPoista