29.9.07

Haaste


Törmäsin haasteeseen. Harvemmin mihinkään lähden mukaan, mutta tähän kyllä voisi. Haastan kaikki lukijat tekemään samoin. Projektin järjestäjät löytyvät täältä.Yhdistyksemme uusin projekti nimeltään Lämmitä pikkuvarpaat 2007 on avattu.
Projektin tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomiota meitä lähellä olevien hylättyjen lasten ongelmiin. Oikeastaan jokainen meistä voi vaikuttaa tilanteeseen. Annetaan palan lämpöä näille hylätyille lapsille. He tarvitsevat sitä todella paljon, edessähän on kylmä talvi.
Tarkoituksemme on kerätä neulottuja villasukkia kaikille avustuskohteemme lapsille. Lapsia on 167!Projektin voi osallistua seuraavalla tavalla:
- Neuloa lasten villasukkia, mieluummin pitkävartisia. Neulelangaksi sopii puhdas villa- tai sukkalanka. Sukkien koot ihan vastasyntyneiden koosta kokoon 27. Kiinnittää sukkaparin sukat keskenään langalla, jottei sukat katoa vahingossa.

- Valmiit sukat voi lähettää osoitteeseen: Kukolantie 3 c 13, 20900 Turku, Maija Suomalainen (yhden sukkaparin postikuluiksi tulee 0.70 cnt) tai tuoda ne Maijalle samaan osoitteeseen. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: suomalainen.maija@kolumbus.fi


1 kommentti:

  1. Laitoin juuri perjantaina kahdet pikkusukat postiin tuohon keräykseen. Hyvä haaste!

    Edellispostauksen Teflon-lanka vaikuttaa kiinnostavalta. Olen siitä aiemminkin jotain kuullut, mutta hipelöimään en ole päässyt.

    VastaaPoista