21.8.07

Neulottua.

Huh, kotona ei oo enää ihan saunameininki. Ja on ollut mieluisaa katsottavaa mitä ollaan tapitettu monta päivää. An evening with Kevin Smith! Joten neulomista on tullut harrastettua. Ihanaisesta Sirdarin Peru-langasta. Kämmekkäät, joiden kuvaaminen oli VAIKEETA. Värit ei tunnu näkyvän millään. Lankaa meni jonkun verran yli 50g, nyt on vielä yksi vajaa 50g jäljellä. Hmm. Mitähän sillä?


Ja tein laukun, jonka kuvaaminen ei onnistunut ihan halutulla tavalla. Näette varmaan kuvausassistentin taas... Laukkuun tuli vuori, sisätaskuja ja nepparikiinnitys. Lankana 7 veljestä moniraita. Ja huopakoristeet.


Nyt neulomaan äkkiä lisää, ennenkuin helleaalto iskee jälleen!

edit: Vähän linkkien ruotuun laittamista, siksi vähän päivityksiä. Anteeksi listoille pomppimisesta!

10 kommenttia:

 1. Kivoja töitä, söpeli kissa ja upeita koristeita!

  VastaaPoista
 2. Hienot kämmekkäät! Mullakin on yksi jäännöskerä Perua, joka taitaa haluta kämmekkäiksi...

  VastaaPoista
 3. Hienot on kassin koristeet, ja toki myös itse kassi. Vauhdikas kisu sulla! :)

  VastaaPoista
 4. omien käsien kuvaaminen on kyllä yllättävän hankalaa. todella söde kassi! tosi hyvä keksintö nuo ympyrät

  VastaaPoista
 5. Minipyöröt oli ostettu Menitasta tai Priimasta, Helsingistä kuitenkin. Priiman nettisivuillekin (https://priima.net/) niitä on käsittääkseni tulossa ihan lähiaikoina ja Menitasta puikkoja saa tilattua myös postiennakolla.

  VastaaPoista
 6. Kysynpä varmuuden vuoksi, paljollakohan lähtisi nuo mainitsemasi kaksi petroolia wool-kerää (jos jätät blogini kommentteihin sähköpostiosoitteen niin voidaan jatkaa sähköpostitse...)? Olen saanut kauppatarjoukset yhteensä 11:stä kerästä, mutta siihen yhteen palmikkotakkiin tarvittaisiin se 12, joten ... ;) Postikuluineen kaikkineen monet eri kaupat on kyllä hintavaa, mutta eipä sitä oikein ole lukuisia vaihtoehtoja jos nimenomaan tuon ko. takin nimenomaan tästä ko. väristä haluaisin...

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi kaunis kassi ja sen koristeet kans :)!! Ihana!!

  VastaaPoista
 8. kivat kämmenkäät, makea laukku! :)

  VastaaPoista
 9. Laukun koristeet on muuten silmiä (ja mieltä) hiveleviä :)

  VastaaPoista