18.8.07

Nam!

Muistatteko mun maininneen että olen langanostolakossa? No, unohtakaa se. Leikitään ettei sitä tullut koskaan sanottua. Sain vähän nimpparirahaa, ja lahjarahallahan ei saa ostaa esim. ruokaa. Joten se pitää tuhlata kalliisiin lankoihin! Tai ainakin mun mielestä 5€/50g on melko kallista, vaikkei mitään älyttömän hintaista kuitenkaan. Ostin muutaman kerän Sirdarin uusia ihanuuksia.
Kuvat ehkä hieman heikkoja, koska mulla oli hieman liiankin innokas kuvausassistentti.6 kommenttia:

 1. Langanostolakko on kidutusta. Unohda se ;D (mä ainakin unohdan kaikki sensuuntaiset antamani lupaukset aika nopeasti)

  Toi pikkukissa on niin suloinen, voi että!

  VastaaPoista
 2. Meidänkin assistentti vaikeuttaa kaikenlaista langankäsittelyä kovasti, hän auttaa!
  Määkin pistin tosiaan valituksen, toivonmukkaan mullekki heruu jotain :) Ei sillä et mitään haluisin tai mitään mut ihan vaan ilmasekssaamisen ilosta :D

  VastaaPoista
 3. kattelin et teiän tiikuri on pienempi mitä meiän, kuin vanha hää on? tämon 12 viikkoa ja vähän jo vanhentunu eikä ehkä ihan mahdollisimman innostunu kaikesta, mut käsityökoppa on kyl ehkä maailman jännin juttu!

  VastaaPoista
 4. Voi ei!
  Mut hyvä et on nyt tallessa hän <3

  VastaaPoista
 5. Langanostolakkoa en itse ainakaan uskalla tehdä. Silloin varmasti tulee vastaan huippuhyviä ja halpoja. Ja jos lakko ei pidä, kuittailuja saattaa kuulua.

  VastaaPoista
 6. ihanalta näyttää tuo juniper-lanka! :)

  VastaaPoista