13.8.07

Lämpöhalvaus tulossa.

Kotona on taas kerran 32 astetta lämmintä, kissakin on alkanut läähättämään! Neulominen menee tosi hikiseksi joten mitä teemme? Shoppaillaan! Oon langanostolakossa (jonka kestoa ei tosin ole onneksi määritelty) joten pitää ostaa kirja.DomiKNITrix! Hurraa! Pari tosi kivaa takkia, ja hyviä vinkkejä. Spank me.

Ja sitten oon väkerrellyt muutamat korvakorut, se ei ole niin hikistä hommaa.
Heikohkoja kuvia, mutta heikohko on olokin. Juotavaa! Tuuletin! Uima-allas!

edit: Tule jo ihana syksy!


6 kommenttia:

 1. Kivoja koruja. Kuuma on tosiaan... ja vaikka meiltä löytyy kaikki 'toivomasi' - juotavaa (jep), tuuletin (jep jep) ja uima-allas (jep, lastenmalli) niin silti täälläkin on heikko olo.
  Syksyä odotellessa siis :)

  VastaaPoista
 2. Laitanpa puumerkin käynnistäni.Voi,voi,kyllä pian saamme taas etsiä sukkia ja tumppuja varpaita ja sormia lämmittämään.Syyskuussa ainakin Lapin leveyksillä on jo yöpakkasia.Koitetaan kestää,vaikka kyllä se lujille ottaa,kun ei oikein yöllä nukutuksi saa.

  VastaaPoista
 3. Mä hankin kanssa vähän aikaa sitten tuon kirjan. Sielä om aivan ihana villatakkimalli. Ihan kuin sellaisesta tarvitsisi nyt haaveilla...

  VastaaPoista
 4. Joo, nihkeetä hommaa on neulominen näillä keleillä. Mutta eiköhän se tästä pian muutu. Ja kivat korvikset oot vääntänyt.

  VastaaPoista
 5. että miten makeelta kirjalta näyttää tuo! tahtoo kanssa! :))

  VastaaPoista