6.7.07

Shopshop.


Villapaita on vähän edistynyt, ihme kyllä. Mutta kämppä on ku sauna ja mohairlanka kulkemassa sormien välissä ei oo mikään ihanin tunne juuri silloin. Joten...Olen keskittynyt tuhlailuun! Kiva kirja suomalaisesta, maksoi kympin.
Ja voi juhlapäivä, uusi Novita! Ja samana päivänä broidi soitti että mun neulekirja on saapunut sen postilaatikkoon. Siitä kirjasta ei tosin vielä kuvia ole.Värit tummenevat ja pehmenevät...hurraa! Hyvästi pastellisävyt! Uudet värit kyllä miellytti.


Tätä ohjettahan kaipailinkin täällä jo.


Lehdessä oli muutamia "jee"-ohjeita, mm. tämä. Tosin eri langasta toteuttaisin, tuo kuura ei oikein kiinnostanut.

Oli myös muutamia ohjeita joille sanon ei kiitos.


Ja voi mitä kivaa! Poikaystävä yllätti mut iloisesti yksi päivä. Meidän pleikkari hajosi, huoltoon... Joten korvikkeeksi monopoli! Nerokasta. Ja pidikehakaneuloja. En mä tiedä mikä noiden oikea nimi on :) Pidikehakiksiksi niitä meillä kutsutaan, ja hukkaan noita aika tiuhaan tahtiin.


Ja iloinen yllätys, robinhoodissa oli lankoja halvalla! Vaaleanpunaista woolia ostin 450g, maksoi 1,50€ kerä. Pitää kai mennä loputkin rohmuamaan sieltä. Nämä tosin menevät värjäykseen, ei ihan mun väri.


Ja Hiphoppia tuli ostettua neljä kerää, euron per kerä. Miksi hitossa mä tätä ostin? En edes tykkää tästä. Ja tätä oli PALJON. Hieman taas hintasokeutta tässä jutussa. "Pakko ostaa, halpaa". Stupid stupid.


4 kommenttia:

 1. Kannattaa vilasta tuolta adlibris.comista noita kirjoja. Suhteellisen halvalla löytyy. Ja halvat asiat on tunnetusti kivoja :)

  VastaaPoista
 2. tulis nyt tännekkin tuo novita jo! ihan tuo uusi punaisen sävy langoissa. :) onks se nyt sitten kirsikka vai mikä? :) ja jihuu salomoninsolmuohjeelle, nyt täytyy sitäkin sitten viimein yrittää! :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin sorruin noihin euron HipHoppeihin, mutta myös pidän niistä! Voitko myydä minulle pari kerää omistasi, ellet tarvitse niitä? Loppuivat siitä kaupasta josta minä ostin, ja tarvitsisin vielä pari kerää puseroa varten... Kivat sivut sinulla!

  VastaaPoista
 4. Markka itse:

  Mari, sori, hiphopit meni jo eteenpäin! Mutta noita on näkynyt kyllä monissa paikoissa alessa.

  VastaaPoista