15.7.07

Puikkopussi ja muuta sälää

Äiti siivosi vaatehuoneitaan, ja löysi pienen palan auringonkukkakangasta. Siitä tulikin batiikkivärjätylle kankaalle kaveri puikkopussiin.
Malli on omasta päästä, oon melko huono ompelija joten ohjeiden lukeminen kuulostaa järkyttävän tylsältä ajatukselta :) Mutta tarkoitukseensa sopii tämä hyvin. Varmaan ompelen tähän vielä sellaisen läpän noiden puikkojen päälle ettei ne putoa kun pussi on rullalla.


Sitten kävin ostamassa "muutaman" eri värisen huopapalan, niistä tulee pieniä huopakoristeita. Jotain muutakin krääsää näytän ostaneen.


Tämä on pakko esitellä, tosi kaunis lehtileimasin. En luonnollisestikaan muistanut ottaa kuvaa jäljestä. Mutta odotan innolla että pääsen upottamaan tämän kuvion vaikka johonkin cernit työhön.

9 kommenttia:

 1. Vau mikä kangas! Ja vau, mikä puikkoarsenaali!

  VastaaPoista
 2. Ihana kangas, kaunis pussi tuli!

  VastaaPoista
 3. Upea kangas ja tosi hienoltahan tuo ompelus näyttää. Mun puikko-raukat joutuu vaan seilailemaan kaiken maailman pussien ja laatikoiden pohjilla... pitäisiköhän niillekkin antaa kunnon koti :)

  VastaaPoista
 4. Eksyin solmuun, mukavat ideat sinulla. Luen joitakin käsityöblogeja, vaikka itse en ole käsityöihmisiä. Mukava katsoa mitä kukin tekee tai on tehnyt.
  Haluaisin hiukan apua aivan ilmeisesti yksinkertaisessa asiassa, mutta en ole vielä oivaltanut miten tuon "tilaa minut " napin saa eli merkitse suosikiksi, sivulle toimimaan. Jos jaksat niin voisitko vaikka lähipäivinä kertoa minulle tekotavan. Olisin kiitollinen siitä sinulle. Vaikkapa tuolla sivuillani kommenttiosiossa. Kiitos avustasi.

  VastaaPoista
 5. tulipa kiva pussikko! mitä matskua muuten nuo sun oranssilta ainakin kuvassa näyttävät puikot oikein on?

  VastaaPoista
 6. Markka ite:

  Puikot on bambuja, huuto.netistä.

  VastaaPoista
 7. Komea puikkopussi! Ihana kangas siinä!
  t. tiinaf

  VastaaPoista
 8. onpas kaunis puikkopussi!

  VastaaPoista
 9. jännä miten näyttävät oransseilta. aattelin et jos on joku uus juttu. :)

  VastaaPoista