15.6.07

Inspiraatiota!






Kerään pieneen kirjaseen kuvia silmää miellyttäneistä neuletöistä. Inspiraation puuttuessa sitä kirjasta on kiva selailla ja hakea vähän visioita seuraaviin töihin. Nämä lähti tulostettavaksi ja kirjan väliin tällä kertaa!
Neulon harvoin mitään suoraan ohjeesta, näistäkin lähtee varmaan joku ihan pienen pieni osa inspiraatioksi johonkin toiseen työhön. Lampunvarjostin on ihana


7 kommenttia:

 1. Toi keltainen neule on kiva!! Sopivan yksinkertainen :D

  VastaaPoista
 2. onpa kivannäkönen tuo puikkkopussi! tarttis kyllä pyöröille jonkulaisen systeemin...

  VastaaPoista
 3. Ompa kivoja juttuja! Minä olen kerännyt mohairlankojen jämiä tovin ja niistä olen suunnitellut sitten joskus neulovani lampun varjostimen... Varmaan ikuisuusprojekti, joka ei ole vielä päässyt alkuun.

  VastaaPoista
 4. Tuo lampunvarjostin on kyllä hieno. Onko tuohon keltaiseen paitaan ohjetta olemassa jossakin? Tykästyin siihen kovasti.

  VastaaPoista
 5. Hauskoja neuleita! Tuo puikkojensäilytyssysteemi voisi olla kaltaiselleni ompelukonekammoiselle oiva ratkaisu.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Aatu-kommentistasi.Aatu on uudessa kodissa ja saa siellä yllinkyllin hellyyttä.-Kiva idea tuo inspiraatiokirjanen.Ei tarvitse kokonaisia lehtiä säilytellä (ainakaan kovin paljon),joi ottaa talteen vain oman mielen mukaiset mallit.

  VastaaPoista
 7. Kommentteja, ihanaa!

  Keltaisen paidan ohje on kirjassa Speed Knitting, kirjoittajana Kris Percival. Törmäsin tuohon kuvaan kun tutkin miltä kirja näyttäisi sisältä. ..
  Ajattelin kokeilla josko Ullan ylösalaisinneule-ohjeella voisi tuollaisen about samanlaisen tehdä.

  VastaaPoista