29.5.07

23.05.2007 - 14:29


Neulojilla oli juhlapäivä lauantaina 19.5, kun Porvoon lankatalossa oli alepäivä. Eikä ihan pieni ale edes! Piha oli täynnä laatikoita ja neulelankoja jopa -60%. Harmi että sattui tuo alepäivä samalle kuulle kuin Tallinnan reissu, joten hirveästi ei voinut hyödyntää tarjouksia. Jotain kuitenkin tarttui mukaan.

Sirdarin ihanaa Bigga-lankaa tuli ostettua kymmenen kerää. 2 euroa maksoi kerä, mitähän hinta on normaalisti, 6-7 euroa? Fårö villalankaa ostin molempia värejä kolme kerää, euron kerä. Ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka, mutta tähän oli tyydyttävä.

Sitten taas uusia kirjahankintoja.


Jan Eatonin 200 ripple stitch patterns. Vähän turhankin inspiroiva kirja! Pelkästään siksak-malleja siis sisältää tuo kirja.


Jan Eatonilta tämäkin. 200 knitted blocks. Tuossa aiemmassa entryssähän esittelin samanlaisen kirjan, missä on virkattuja neliöitä. Hieman pakkomielteisesti aina kerättävä koko kirjasarja?Ihana kirppislöytö, virkkauskirja parilla eurolla. Retromeininkiä, kirja vuodelta -77.


Ja ettei tämä blogi vaikuttaisi siltä etten tee yhtään mitään, ostelen vaan lankoja niin…keskeneräistä peiton virkkausta. Tämä menee sarjaan ”ikuisuusprojektit”. Siellä sarjassa on paljon projekteja. Tosin aloitin tämän työn vasta, mutta tää on sellanen juttu, mihin en tuu ostamaan erikseen lankoja, vaan käytän kaikki langanjämät. Tosin vain vihreäsävyiset.

Huivi Viron liukuvärjätystä villasta. Tämä nyt oli vaan tällainen, telkkaria katsellessa tehty. Pakko oli päästä kokeilemaan että miltä näyttää tuolla liukuvärjätyllä neulottu työ. Surkea kuva muuten, mutta en jaksa ottaa uutta. Tuo kamera ei ole kovin yhteistyökykyinen.

1 kommentti:

  1. Hyvä huomio! Kirjat on selkeesti samaa sarjaa. Mun on löydös Klaukkalan Viirin kirppikseltä! Ihan samanlaiset, molemmat niin retroa kuin vain voi!

    VastaaPoista