15.11.15

Pälätystä

Ai mitä? Halloween meni jo? Kaksi viikkoa sitten? Mä olen erilainen nuori ja käytän blogikuvituksena nyt vasta näitä Halloween-jutskia. Tai en mä nyt niin nuori enää ole. Ei enempää siitä. Ylhäällä kuvassa muuten linssiin pissattu hyytelö. Ehhhe. Ehheheheh. 

Ajattelin tulla tänne kitisemään, olen lukenut tässä ahkerasti muiden messupostauksia Tampereen käsityömessuista. Pikkasen kuulkaa kalpenee nyt nuo Meidän Viikonloppu-messujen käsityömessuosastot! Tampereellahan on ollut ihan järjetön määrä kaikkea! Kyllä nyt kateus pistelee tämän shoppailuholistin sielua. Ihan pakko ensi vuonna raahautua Tampereelle, eihän tästä muuten mitään tule. Alan säästämään jo ja tulen ostamaan kaiken. KAIKEN. 


Huomasin myös tässä että blogissa on ollut kovasti kävijöitä parin päivän aikana TÄSSÄ vanhassa postauksessa. Postaus on 8 vuotta vanha. Kyllä ei ole vieläkään minulla kasapäin pötkyläveivattua lankaa. Katseeni kohdistuu miehekkeen suuntaan, pieni parisuhdepalaverin paikka tänään varmaan. 

Ei mulla siis mitään asiaa sinänsä ollut. Mites teillä? Haluatteko hehkuttaa vähän mulle vielä Tampereen messuja? 

7 kommenttia:

 1. Ihanan ällöjä halloweenherkkuja! Minäkään en päässyt Tampereelle. Ehkä (KYLLÄ ) ensi vuona!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on pakko päästä, niin paljon sattuu sieluun muiden hehkutus!

   Poista
 2. Ihania herkkuja! Kirjat tuli tänään! Muutama työ kesken ja sitten uskaltaa ruveta selailemaan uusia kirjoja! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEE, ihanaa että kirjat pääsi hyvään kotiin!

   Poista
 3. Nauroin ÄÄNEEN! Hyi oksennus miten ällöihania leipomuksia, etenkin tuo silmäänkustu keikauskakku on aika jäätävä ja kuolleen mummon sormet houkuttelevat puraisemaan palan!

  Oikeesti tuollaset messuthan on peräloosterista. Siellä kaikki näyttää kauniilta ja upeelta just siks ku kaikkea on paljon! Ostat yhden sieltä ja toisen täältä ja kannat kotiin. Näyttääkö miltään? Kyllä ei näytä. :D

  Ai niin, unohdin. Lupasit ostaa KAIKEN. Se on eri juttu se. :D

  Käy kyyläämässä mua ja mun blogia http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhhahah. Joo siis alkaa 55 neliön kaksiolla olla tukalat paikat ensi vuonna kun raahaan koko Tampereen messuhallin sisällön kotiini. Siinä ollaan sitten saakeli, ei tuu messupostauksia muilta kun kaikki on mulla! HAH!

   Poista
  2. No äläpä! Tyyyyhjästä hallista kuvia ottavat, niistä sitten postailevat! ;)

   Heitin sua haasteella: http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/search/label/haaste

   Poista