25.10.15

Molla Mills - Kirjamessut 2015

No niin. Menin ja sorruin kirjamessuilla, ostin kaksi ensimmäistä osaa Virkkuri-kirjasarjasta. Ei kyllä kaduta laisinkaan! On näitä tovi jo himoittukin. Nyt on koko sarja kasassa. 


Sattumalla bongasin Nemon osastolta itse Molla Millsin!

Höpöteltiin hieman hänen hienoista kirjoistaan ja tulevista tuulista. Uusin kirja on kuulemma otettu tosi hyvin vastaan, enkä ihmettele. Kyseessä on yksi parhaista käsityökirjoista mitä omistan. Se on paljon sanottu se, valikoimani ei ole kovinkaan pieni...

Uusista tuulista sen verran että Virkkuri 4 tulee pyörimään lasten ympärillä ja erittäin mielenkiintoisena uutisena Virkkuri 5 joka tulee olemaan teemaltaan ETNINEN! Molla kertoi lähtevänsä kiertämään pian maailmaa viidennen kirjan puitteissa! 

Maltatteko odottaa? Ihan mielettömän hienoa. Mollalla oli mukanaan myös aivan ässiä muistivihkoja. Helsinkiläinen paperipuoti Putinki oy on lyöttäytynyt yhteen Mollan ja Nemon kanssa ja tuloksena on muistivihko virkkaajille! Yritän bongata tämän upouuden tuotteen vielä Putingin messuosastolta, ehkä voin sitten esitellä teille hommaa hieman tarkemmin. 

Hei Molla, kiitos kaikesta. Olet tehnyt meidät virkkaajat hyvin onnellisiksi!Messufiiliksiä ja lisää synninpäästöjä ostosten osalta vielä tulossa myöhemmin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti