10.10.08

Alpakkasukat


Vimma

Hoplaa! Taas täällä.


Misti Alpaca. Socks.

Tavissukat
Lanka: Misti Alpaca sukkalankaa, värissä blood lines.
Puikot: 2,5 mm
Kulutus: 70 grammaa

Voi a p u a ! Tämä lanka oli ihanaa vyyhdillä. Olisi pitänyt ehkä jättääkin vyyhdille. Väri on mun makuun melko levoton. Jokainen sukassa oleva väri on kiva mutta vähempikin riittäisi. Silmiin sattuu, pätkärääkkiä, auau! Pähkäilin vaikka mitä sukkamalleja, mutta päädyin sileään sukkaan. Mikä tahansa malli olisi hukkunut sekavaan soppaan.

Positiivistakin löytyy, väriä lukuunottamatta lanka on mielettömän ihanaa.
(50% Alpaca, 30% Merino Wool, 10% Silk, 10% Nylon -- kertoo vyöte).
Pehmeää ja sukat tuntuu tosi kivoilta jalassa. Jos tätä hommaisi jossain vähän hillitymmässä värissä? Ainiin. Enhän mä osta lankaa. Ikinä enää.

Pitäisi opetella neulomaan muuten sukat varpaista, mun kyky arvioida langankulutusta on onneton. Varret olisi voineet olla pidemmät, lankaa jäi about 30 grammaa vielä jäljelle.Misti Alpaca. Socks.

Siivosin mun askartelupöydän! On ollut holtittoman pitkän ajan täynnä romua, jee. Tämä olkoon innoite raivata loputkin kämpästä.

Askartelupöytä

5 kommenttia:

 1. Vimma <3

  Varpaista aloitus kannattaa kyllä opetella, mukava tapa neuloa välillä niin päin. :)

  ja sukat näyttää ihkuilta, varmaan ihanat jalassa.

  VastaaPoista
 2. Sukat näyttää musta ihan kivoilta kirjavuudesta huolimatta. Kissakuva on hauska, mä jotenkin näen kuvan yläreunan ulkopuolelle, jossa joku pitelee kinkkusiivua..:) Mun kisut katsoo juuri noin, jos luvassa on herkkuja.

  VastaaPoista
 3. Ehottomasti varpaista, kyllä! Ihan suosikkihommaa, voi neuloa viimeiseen senttiin saakka ilman huolenhäivää..toki ohjeita on enemmän oikeinpäinneulotuille, mutta jos silmukkamäärä on suunnilleen vakio, niin aika monet toimii myös toisinpäin.

  VastaaPoista
 4. kauniithan ne on!
  ps. voi kun mullakin ois joskus noin siisti pöytä! :)

  VastaaPoista
 5. Hähä <3
  Luin ton kommentin kolmesti ennenko ymmärsin et ai mitennii voi päätellä et oisin yksinkertainen, joten mitä se sit muka kertoo musta! :D

  VastaaPoista