12.2.08

30 kiloa rakkautta.Aikuisen kokoinen tomten on puikoilla, tosin takapakkia tuli viime yönä kun jouduin purkamaan oman suhteellisuudentajun puutteen takia ison pätkän. Ehkä tämä tästä valmistuu!Ja parempi olis valmistuakin. Sain juuri päätökseen lankainventaarion. Kilomäärä hämmästyttää ja järkyttää.
About 30 kiloa! Mistä? Miten?
Tässä joutuu kyllä nyt mielikuvitus rankkaan venytykseen että miten nuo käytetään pois. Suurin osa meinaan yksinäisiä keriä. Huh! Ja silti, tästä huolimatta... ois aika kiva saada jotain ihanaa lankaa? Onko tähän addiktioon vieroitushoitoa?

6 kommenttia:

 1. Heh, niin sitä lankaa vaan kertyy nurkkiin :D

  VastaaPoista
 2. #neulonta ei kyllä auta siinä vierotuksessa yhtään..
  ainakaan vapaaehtosesti.

  mutta, siun yksinäiset kerät huutaa tänne asti että raitoja!

  VastaaPoista
 3. Samanlaista addiktiota on täälläkin päin liikkeellä. Lukuisat neuleblogit ja raverly eivät ole parannuskeino tähän - kumma juttu. Pipoja, hanskoja ja sukkia. Niihin saa upotettua niitä erakkokeriä.

  VastaaPoista
 4. :) Sinä olet tehokas! Lankaa ei kai voi olla liikaa?

  VastaaPoista
 5. Aika hienoa, että sait ne kaikki lasketuksi ja punnituksi! tse en uskalla. Toivon vaan, että sitä on vähän vähemmn kuin minua itseäni.

  Muuten, siihen ostamattomuuteenkin voi jäädä koukkuun!

  VastaaPoista
 6. hei mäkin aloitin tomtenin teon..mulla on vaan vaikeuksia ton neuletiheyden kanssa...kun koitin kaksinkertaisella langallakin tehdä mallitilkkua ja koko ajan tuli tiheydeksi 8s 5cm....otin sitten yhdestä puuvillahupparista mitat ja alotin niillä mitoilla tekemään tomtenia...silmukoita tuli 126...mitenköhän onnistuu...onko sulla neuvoja...pitäisi tulla s koko

  VastaaPoista