18.1.08

Tehdään toistemme päiviä


EDIT!
Anteeksi haamupäivitykset, tätä sivupohjaa rukkailen hiukka toimivammaksi vähän kerrallaan.
"Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja. - Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi - silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan."Kiitos kaunis Kanerva, Paula ja Satu H!

Oli vaikea valita kymmenen suosikkia, kaikista ihastuttavista vaihtoehdoista. Kuitenkin jokainen tilaamani blogi on erittäin kiinnostava, mitä tahansa en kuitenkaan jaksa säännöllisesti seurata. Valintaperuste osoittautui aika säälittäväksi. Kun ei tätä nettiä ollut vielä himassa, addiktio kasvoi niin suuresti että luin muutamia blogeja myös kännykän kautta. ILMAN KUVIA. Joten he jotka tätä riippuvuutta edesauttoivat, saavat nyt kunniaa.

Kramox puikoissa
Neulojanna
Villakettu
Satu H:n väkerrykset
Nurjat
Pujoliivi
Sisäinen Villapaita
50 villapeikkoa
Reunasilmukka
Torrance does...stuffKiitos teille, teette mun päivät :)


Sitten... havainnollistava kuva, vai mitä? Pitihän minun nyt suunnitelma piirtää kun kaikki muutkin!
Haluan muhkean ison huivin, jonka olen jo aloittanut Isoveljestä, mitä jäi jäljelle edellisen postauksen villatakista. Ainaoikein-neule on ehkä monista tylsää tehdä. Mutta se on ulkonäöltään mua paljonkin miellyttävää, ja toimii erinomaisesti erittäin aivottomana telkkarinkatselu/irkkaus/bloggaus/pelaus-neuleena.Kävin myös kääntymässä kirppiksellä, ja ostin ison kasan nappeja. Eurolla! Voi mitä ihanuuksia, napit oli lähinnä mustia ja ruskeita.
Vimmaakin kiinnosti. Tuijotteli nappeja uudesta kodistaan, pikkuruisesta pahvilaatikosta.

12 kommenttia:

 1. Ihana ilme kuvan huivimallilla, huippuihania nappeja ja superihana sinä! Mun harmaaseen päivään tuli just lisää aurinkoa, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon! Mä olen ihan hirmuisen otettu :)

  Muhkeat huivit ovat parhaita! Ja toi nappikasa on ihana! Mullekin ilmestyi kasa nappeja tänne kun äiti kiikutti tänne varastonsa, jotkut tosi vanhojakin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis :)

  Hyvä huivisuunnitelma. Oon vilman kanssa samaa mieltä huivimallin loistokkaasta ilmeesta!

  VastaaPoista
 4. Huivit on parhautta! Ja entä nuo napit, wou. Mun tartteis tehdä samanlainen löytö, on nappeja syövää projektia nimittäin työn alla.

  VastaaPoista
 5. No voi jukupätkä. Kiitos ^^

  Uutta ulkoasua, näyttää kivalta. Mulla ei ollut hajuakaan että oot 24, luulin lukeneeni jostain et oisit 88-syntynyt. Luin väärin! :D

  VastaaPoista
 6. voi kiitoskiitos, on tää suosionosoitusten tulva vaan niin hämmentävää jotenkin. :)

  ihanat nappilöydöt! :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Ihan sun yllyttämänä tein ohjeen Kuura-pipoon. Saapi käydä nappaamassa ja tehdä perässä.
  Kiva tuo sun piirros!

  VastaaPoista
 8. Tulin tännekin kiittämään! Ihana tuo havainnekuva!

  VastaaPoista
 9. Ihana blogi sinulla! Tykkään tosi paljon sun kuvista. Pitää vielä ajan kanssa käydä sun kaikki vanhatkin tekstit ja jutut läpi!

  VastaaPoista
 10. sulla on ihanan keväinen uus blogin ulkoasu :)
  Mukavaa päivää

  VastaaPoista
 11. Ihana uusi ulkoasu blogilla! Tykkään tosi kovasti.

  VastaaPoista
 12. kiitti lankajeesin tarjouksesta. harmi ettei sieltäkään enää löytynyt kaupasta. mutta, oon kuitenkin jo saamassa lanka-apua eräältä toiselta kanssabloggaajalta, on unehtunut vaan päivittää tuota postausta.

  VastaaPoista