20.11.07

Keskeneräistä hortoilua

Voi jee! Mä oikeesti teen kaikkea! Mutta mikään ei valmistu. Ufo-kavalkaadi:

Hihatin silke-tweed langasta.

The ikuisuusprojekti: Torkkupeitto seiskaveikasta.

Poncho miehen siskon tytölle (huh) kitten mohairista. Tää saa ehkä mennä johonkin hyllyn taakse häpeämään. Tuli liian iso, väärän mallinen. Jne. Ehkä. Kyllästyin tähän.

Neulominen on kivaa. Eilen kyllä ei voinu neuloa ku katoin leffaa kolmoselta. Salaisuus pinnan alla. En tajua, oon nähny sen monta kertaa mutta aina vaan pelottaa. Pelkään muutenkin vettä (koska vedessä on aina jotain ihme zombeja, sanokaa minun sanoneen) joten mulle tuo leffa on vielä sata kertaa karmivampi.

Mutta! Neulomisen lisäksi oon nähnyt unia neulomisesta. Kyllä vain. Näen yleensäkin älyttömästi unia. Joka yö monia. Ja muistan unet aina jälkeenpäin melko täydellisesti. Noidan merkki, kuulemma?
Viime yönä mulla oli ihana neulottu panta unessa. To do-listalle menee. Ja ideakirjaan! Joka täyttyy yöllisistä ideapullahduksista.


Sitten oli Viljamin 1-vuotis synttärit. Olin neulomassa tälle veljen pojalle pipoa mutta hups. Huonona tätinä kyttäsin (gilmoren tyttöjä) telkkaria, joten siitä tuli vähän iso. En muistanut ottaa kuvaa, voi nenä!
Annoin sen pipon omalle kummipojalle. Ja kirjailin siihen avaimen kuvan, koska poika on sellasta pipoa jostain ihmeen syystä toivonut. Mutta. Liian iso koko ei ollut ainoa moka pipossa. Yhdistin langat 7 veljestä...ja Sublimen angora merinon. Ajattelin että tulee kivan pehmeä ja kuitenkin jämäkkä pipo. NOH. Tuo angora on ihanaa lankaa. Mutta ei mustana! Kerää kaikki roskat ainaski kilometrin säteeltä. Ja näyttää likaiselta muutenkin. Yök. Yök!
Kiukuttaa. Ainiin. Kirjavinkki. Tää mun kirjoittaminen ei oo nyt kauhean soljuvaa, kuumetta taitaa vähän pukata. Tunnen itseni normaalia vajaammaksi.


Ja soljuvaa ei ole bloggerin toimintakaan. Tää kuva jostain syystä tahtoo olla täällä alimmaisena, tein mitä tahansa. Eli vielä yksi keskeneräinen työ, kauluspusero Gedifran fashion trendistä.

Ainiin. Elisashopin uudessa mainoksessa mainostetaan: "Elämä ilman lankoja on helppoa!" "Langatonta joulua!"
Miehen mielestä se on huvittavaa. Miehet on tyhmiä.

7 kommenttia:

 1. Langaton elämäkö helppoa? Katinkontit! Mihin sitä ilman niitä sotkeentuisi.

  Vesi on minustakin aika pelottava. Tosi pelottava. Mutta haluaisin kyllä oppia purjehtimaan, koska luulen, että se voisi olla väylä vähentää pelkoa. Tiedä häntä.

  (Missä Vimma? Ei näkynyt kai yhdessäkään kuvassa :D)

  VastaaPoista
 2. Kanerva: Tarkoituksella oikein poistin ne kuvat mihin Vimma oli tunkenut naamansa :D
  Ihme linssilude, vähän taukoa siitäkin elukasta lukijoille :)

  VastaaPoista
 3. Vimma on paras blogikissa mun mielestä.

  VastaaPoista
 4. Kanerva: Eilen se söi pätkän mun silke tweediä ja katkasi langan. Ja jouduin purkamaan työtä vähän.

  Aina se kissa ei oo suosiossa.

  VastaaPoista
 5. Kissa ymmärtää hyvän päälle ;)

  VastaaPoista
 6. monenlaista kivaa sulla on tekeillä. :) tsemppiä niiden valmistumiseen! :)

  VastaaPoista
 7. Keskeneräisyys on tuttua. Toisaalta sitten on aika voittajafiilis, kun saa vihdoin jonkun nurkissa pyörineen projektin valmiiksi.

  VastaaPoista