3.6.07

Hipheihurraa.Koska kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia, neuletahti hidastuu. Varsinkin nyt kun poikaystävä on kolmisen viikkoa pois kotoa, ei tule vietettyä rauhallisia iltoja telkkarin edessä neuletyön kanssa, vaan heiluttua kavereiden kanssa. Näin ollen, esittelyyn tulee tv-peitto. Mukava, maailman yksinkertaisin virkkaustyö, mitä on helppo kantaa mukana. Ja virkata telkkaria katsellessa. Se on vasta peittolapsi nyt, mutta kyllä siitä kasvaa aikuinen. Jos ei kesällä niin syksyllä sitten. Kesäviltiksi tuota vähän kyllä toivoin, mutta liian hidas olin. Kuvat muuten hävyttömän huonoja, mutta menkööt.


Olen nyt nähnyt muiden blogeissa kuvia neulatyynyistä, joten pakko on jakaa oma neulatyyny kuvakin. Lähinnä vaan sen raakuuden takia. Voi virtaheporaukkaa!

1 kommentti:

  1. Tulin kurkkaamaan sinunkin blogia. Kiva kuulla aina kun joku uusi ihminen innostuu käsitöiden tekemisestä. Minun tulevaisuuden tehtävänä on aivopestä kaikki lapset innostumaan käsitöistä ja piipertämään illat pitkät käsitöiden parissa=) No ei suinkaan.

    VastaaPoista